Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SATILIK ÖN/ARKA DİSK BALATA TAKIMI KULLANILMIŞ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• SATILIK ÖN/ARKA DİSK BALATA TAKIMI KULLANILMIŞ

Merhaba arkadaşlar,

1.4T 18 jant insigniam'dan çıkan disk balata takımlarını satıyorum. Önlerde yüksek süratlerde frende hafif titreme oluyordu ön arka değiştim.
    Diskler orjinal gm ve ince torna yapıldı , ön balatalar ACDELCO arka balatalar delphi. Balatalar oldukça yeni.

Disk balata olarak ön ve arkalara 100'er tl istiyorum. Bir şekilde ihtiyacı olan mesaj atabilir.
    Life begins @ 4000 RPM

Ynt: SATILIK ÖN/ARKA DİSK BALATA TAKIMI KULLANILMIŞ

Hocam makaramı yapıyosun sende titreyen baskasında titremiyecekmi gördüğüm en saçma satılık konusu

Yorum

Aynen biraz saçma bir konu olmuş, hurda maksadıyla mı satıyorsun anlamadım. dknow
      2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Orginal olmayan balatalar diski yer, hem disk hem balata masrafına girersiniz... Tornalanmış disklerle orginal balata deneseydiniz birde... Yok o şekilde denediniz de yine sorun olduysa ozaman hepsini çöpe atın. Kimseninde ahını almayın...
        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Değişik bir konu olmuş. Almak isteyen çıksa bile bunlar ağır parçalar, kargoları yüksek tutacaktır. Bence siz şansınızı yerel oto sanayi sitesindeki parçacılarda deneyin.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
          X