Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 Insignia Sports Tourer Cosmo 54 bin KM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

320 yerine mondeo derim.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Davudx
      Sağol kardeşim, inşallah.

aSya sen niye modeo dedin.
      520i ya da 320d alırsam premium garantili düşünüyorum. Mondeo olursa garanti felan yok. çok para verirsem az yakmalı az para verirsem yakıta pek bakmam tarzı düşünüyorum. Zaten az yakan ucuz bişi yok sembol bile bi dünya para. Bide ilk seçenek çok para. 2 seçenekte düşük km temiz bulursam olabilir. Mondeo ilgimi çekiyor. drdilmen hocam beğeniyordu. O fiyata da zaten o performansta başka da bişi yok galiba.
      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Bir yıldız daha kaydı demek Deniz Bey. Hayırlısı olsun.Sattığınız arabanın tipine muadil olacak araç değil mondeo ama fiyat/performans/yakıt olarak mantıklı geliyorsa bilemem. 4.18i öneririm.3-5 kasalar çok fazla ve sıradan oldu.4 kasa daha sportif.
        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Deniz hocam bundan sonra aldığın her araçta hep Insignia aklına gelecek

Hayırlı uğurlu olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
            Deniz hocam bundan sonra aldığın her araçta hep Insignia aklına gelecek

Hayırlı uğurlu olsun
            +1

hayırlı uğurlu olsun aldığınız arabada gönlünüze göre olur inşallah.
            insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
            honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Hayırlı olsun.Benimde aklımda bu aralar değiştirme fikri var.Aklımdaki araçta yine St.2.0 cdti 4*4 Biturbo camtavanlı bir araç bulursam ciddi olarak değiştirmeyi düşünüyorum.Alan kişide hayrını görsün inşallah.
              1.6 Turbo Sport Tourer Manuel Cosmo Beyaz Cam Tavan Brc Lpg

Yorum

Teşekkürler.
                2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Hayırlı olsun Allah yerine daha iyisini nasip etsin..
                  2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

İnsignia alırsa şaşırmam
                    Son düzenleme: aSya; 05.03.2017, 13:15.
                    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
                    X