Hayırlı günler,
2010 İnsignia Sports Tourer Cosmo donanımlı 64 Bin'de Olimpik Beyaz Renkte, herhangi bir kazaya karışmamış ve boyanmış bir kaporta aksamı bulunmamaktadır.Benden önceki sahibinin ve benim satın alırken yaptırmış olduğum ekspertiz raporları,kitapçıkları,yedek anahtarları mevcuttur.Lpg yoktur daha öncede takılmamıştır.
Araç 1.6 turbo benzin 180 bg - Manuel 6 vites
AFL Sürüşe duyarlı Farlar
DVD 800 Navigasyon
Çift yönlü dijital klima
Katlanır yan aynalar
Otomatik kararan yan ve dikiz aynaları
Elektrikli Sürücü koltuğu yarı deri - yarı kumaş koltuklar.
Elektrikli bagaj kapağı
Hız Sabitleme - Yokuş kalkış desteği
ve benim daha kullanmaya fırsat bulamadığım birçok donanımı.Aracın 60 bin km bakımı yapılmış olup Triger kayışı-V Kayışı-Bujiler-Motor yağı-Hava,yağ ve polen filtreleri-Ön Arka Fren Balataları değiştirilmiştir.
Aracın üstünde 245/45/18 Kumho kış lastikleri takılıdır lastikler 1 kış kullanılmış olup 1,100 tl faturası bulunmaktadır.Yazlık lastiklerin durumu pek iyi değil onlarda yanında verilecektir ancak alacak kişinin tek masrafı yazlık lastikler olacaktır.
satış fiyatım:56,500 TL
0 541 715 64 62 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.
2010 İnsignia Sports Tourer Cosmo donanımlı 64 Bin'de Olimpik Beyaz Renkte, herhangi bir kazaya karışmamış ve boyanmış bir kaporta aksamı bulunmamaktadır.Benden önceki sahibinin ve benim satın alırken yaptırmış olduğum ekspertiz raporları,kitapçıkları,yedek anahtarları mevcuttur.Lpg yoktur daha öncede takılmamıştır.
Araç 1.6 turbo benzin 180 bg - Manuel 6 vites
AFL Sürüşe duyarlı Farlar
DVD 800 Navigasyon
Çift yönlü dijital klima
Katlanır yan aynalar
Otomatik kararan yan ve dikiz aynaları
Elektrikli Sürücü koltuğu yarı deri - yarı kumaş koltuklar.
Elektrikli bagaj kapağı
Hız Sabitleme - Yokuş kalkış desteği
ve benim daha kullanmaya fırsat bulamadığım birçok donanımı.Aracın 60 bin km bakımı yapılmış olup Triger kayışı-V Kayışı-Bujiler-Motor yağı-Hava,yağ ve polen filtreleri-Ön Arka Fren Balataları değiştirilmiştir.
Aracın üstünde 245/45/18 Kumho kış lastikleri takılıdır lastikler 1 kış kullanılmış olup 1,100 tl faturası bulunmaktadır.Yazlık lastiklerin durumu pek iyi değil onlarda yanında verilecektir ancak alacak kişinin tek masrafı yazlık lastikler olacaktır.
satış fiyatım:56,500 TL
0 541 715 64 62 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.
Yorum