Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Sports Tourer 1.6 T - 2010 - 64 bin km

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia Sports Tourer 1.6 T - 2010 - 64 bin km

Hayırlı günler,
    2010 İnsignia Sports Tourer Cosmo donanımlı 64 Bin'de Olimpik Beyaz Renkte, herhangi bir kazaya karışmamış ve boyanmış bir kaporta aksamı bulunmamaktadır.Benden önceki sahibinin ve benim satın alırken yaptırmış olduğum ekspertiz raporları,kitapçıkları,yedek anahtarları mevcuttur.Lpg yoktur daha öncede takılmamıştır.
    Araç 1.6 turbo benzin 180 bg - Manuel 6 vites
    AFL Sürüşe duyarlı Farlar
    DVD 800 Navigasyon
    Çift yönlü dijital klima
    Katlanır yan aynalar
    Otomatik kararan yan ve dikiz aynaları
    Elektrikli Sürücü koltuğu yarı deri - yarı kumaş koltuklar.
    Elektrikli bagaj kapağı
    Hız Sabitleme - Yokuş kalkış desteği
    ve benim daha kullanmaya fırsat bulamadığım birçok donanımı.Aracın 60 bin km bakımı yapılmış olup Triger kayışı-V Kayışı-Bujiler-Motor yağı-Hava,yağ ve polen filtreleri-Ön Arka Fren Balataları değiştirilmiştir.

Aracın üstünde 245/45/18 Kumho kış lastikleri takılıdır lastikler 1 kış kullanılmış olup 1,100 tl faturası bulunmaktadır.Yazlık lastiklerin durumu pek iyi değil onlarda yanında verilecektir ancak alacak kişinin tek masrafı yazlık lastikler olacaktır.

satış fiyatım:56,500 TL
    0 541 715 64 62 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Ynt: Insignia Sports Tourer 1.6 T - 2010 - 64 bin km

Bu aracın tadı başka.
    Fiyat?
    Yaklaşık iki ay evel almışsınız ? Neden satıyorsunuz?
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
      Bu aracın tadı başka.
      Fiyat?
      hemen düzenliyorum fiyat 57,500 teşekkürler

Yorum

Cam tavan olaydı o rakam güzeldi diyebilirim. Hayırlı satışlar.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Cam tavan olaydı o rakam güzeldi diyebilirim. Hayırlı satışlar.
          haklısın Ali abi ancak bu fiyat aralığında hiç cam tavanlı ilan olduğunu görmedim muhakkak pazarlığımız olacaktır sağolasın.

Yorum

Her kişi, önceki ilana göre fiyatı arttırması nedeni ilepiyasa karışık

Yorum

doğrudur Ali abi, çok tepki var ilanlara karşı insignianın piyasısını neden düşürüyorsunuz veya neden yükseltmeye çalışıyorsunuz tarzında bende aracımın fiyatını hem rakamın hemde arabanın satın alıcak kişiyi üzmeyeceğini düşünerek belirledim umarım yeni sahibide güle güle kullanılır.

Yorum

Hayırlı satışlar olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hayırlı olsun. Daha önce çok yazdık tartıştık. Bizim Araçların sayısı az. Arz talep Eğrisi hep Değişiyor. Buna göre de bazen belirlediğiniz fiyat çok ucuz veya Pahalı deniyor. Ali beyin dediği gibi cam tavan olsa idi çok iyi olurdu. Bende bir yatırım Plan'ı Yüzünden satma arefesindeyim. Rakam ne düşünsem az buluyorum. Satmamak içinse uğraşıyorum ama nasip bakalım. Allah daha iyilerini nasip etsin.
                  "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                    Hayırlı olsun. Daha önce çok yazdık tartıştık. Bizim Araçların sayısı az. Arz talep Eğrisi hep Değişiyor. Buna göre de bazen belirlediğiniz fiyat çok ucuz veya Pahalı deniyor. Ali beyin dediği gibi cam tavan olsa idi çok iyi olurdu. Bende bir yatırım Plan'ı Yüzünden satma arefesindeyim. Rakam ne düşünsem az buluyorum. Satmamak içinse uğraşıyorum ama nasip bakalım. Allah daha iyilerini nasip etsin.
                    Amin inşallah Oğuz abi, cam tavan herkesin olduğu gibi benimde bu aracı alırken aradığım donanımlardandı ancak cam tavanlı düşük kmli ve aradığım renkteki araç 60-65 bandında olduğu için buna yetti bütçemiz tabiki bende satmak istemezdim.

Yorum

Hayırlısı olsun.

2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

hayırlı satışlarınız olsun . Ali bey 'in de söylediği gibi tadından yenmeyen bir araç

Yorum

Hayırlı satışlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 16LOT
                            doğrudur Ali abi, çok tepki var ilanlara karşı insignianın piyasısını neden düşürüyorsunuz veya neden yükseltmeye çalışıyorsunuz tarzında bende aracımın fiyatını hem rakamın hemde arabanın satın alıcak kişiyi üzmeyeceğini düşünerek belirledim umarım yeni sahibide güle güle kullanılır.
                            Hayırlı satışlar.arac kaça gidiyorsa piyasası odur.kime neymiş herkes istedigini yazar.adam yazıyor olmayacak bi rakam aklınca insignianın piyasasını yükseltiyor sonrada aylarca bekliyor.böyle alışveriş mi olur..
                            2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Hayırlı satışlar. Oldukça diri ve temiz duruyor.
                              Flexi ve cam tavan olsa hiç kaçırmazdım...
                              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İşleniyor...
                              X