Duyuru

Collapse
No announcement yet.

araç satışı camı değiştirsem mi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• araç satışı camı değiştirsem mi?

2011 insgnia cosmo aracımı satacağım, tamponlarda ufak çizikler var

ayrıca önce camda şöförün tam bakış kısmında baş parmak büyüklüğünde bir çatlak yoldlan gelen minik taş nedeni ile

Satmadan önce en aazından kaskodan camı değiştireyim diyorum

ayrıca tamponlarıda pasta -cila yaptiracağım

Ne düşünürsünüz? Bu şekilde daha iyi mi olur, yoksa olduğu gibi satışa koyayım

2011 1,6 T Cosmo 64.000 km
    Insignia 2011 Cosmo

Ynt: araç satışı camı değiştirsem mi?

Kaskoda karşılıyosa okadar para vermişsindir kaskoya bi zahmet camı yapsanda aracı alan adamda sana dua etsin. bende daha iki haftadır yeni aldım aracı ön camda yatay dikey çatlak var öle kulanıyorum.arada bir adamada sövmüyor değilim yani bi yapsaydı ne olacaktı diye ) neyse sen pasta cilada aracı cilop yapıp en azından göze daha bi güzel hitap eder değerinde satılır.zaten fazla bi mastafında olmaz yap bi zahmet müsteri gariban sayende bi güzel sevinsin. ) bu arada kaca satacan? Birde ilk sahibimisin ve satma nedeni belirtsen daha makbul olurdu

Yorum

Elleme.
      Alıcı çıkarsa yaptırabileceğini belirtmeniz daha doğru. Bu kararı alıcıya bırakabilirisin.
      Ben, orjinal camı idare edebilecek kadar kullanma taraftarıyım. Fabrika gibi olacağını düşünmüyorum.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Sonradan takılan cam fabrikasyon gibi olmuyor.Yanlardan siyah silikonlar görünüyor.Ben önceki araçlarımda 2 kez değiştirdim ikisindede orjinal gibi yapıştıramadılar.Dikkatli bakınca anlaşılıyordu.
        Ama cam değişince çiziksiz tertemiz oluyor güzel yani
        Tamponu pasta veya boya istediğinizi yapın.Göze daha iyi görünür.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Duman
          Kaskoda karşılıyosa okadar para vermişsindir kaskoya bi zahmet camı yapsanda aracı alan adamda sana dua etsin. bende daha iki haftadır yeni aldım aracı ön camda yatay dikey çatlak var öle kulanıyorum.arada bir adamada sövmüyor değilim yani bi yapsaydı ne olacaktı diye ) neyse sen pasta cilada aracı cilop yapıp en azından göze daha bi güzel hitap eder değerinde satılır.zaten fazla bi mastafında olmaz yap bi zahmet müsteri gariban sayende bi güzel sevinsin. ) bu arada kaca satacan? Birde ilk sahibimisin ve satma nedeni belirtsen daha makbul olurdu
          Satma nedenim yeni araç, aslında 1 sene daha kullanmayı planlıyordum ancak ötv zammı olabilir gerekçesi ile yeni alacağım aracın tarihini öne çektim 1 sene kadar. Bir de sağolsun opel servislerinin özensizliği canıma tak ettirdi (servislerin aptallığı yüzünden cebimden far değiştirdim, kapağı açık unutmuşlar su girmiş). İlk sahibiyim, yeni aracımı 2 gün önce teslim aldım, opeli satmakta acelem yok hüzünlü bir ayrılık. Çok isteyerek aldım ama otomatiğe geçmek istiyordum hem de model yenilemek hem de ötv den etkilenmemek. Yeni araca kaskoyu geçireceğim, o yüzden alıcı çıkmasa bile opel'in üzerindeki kaskoyu kaldırıcağım, o nedenle alıcı gelirse kaskodan camı değiştir derse 1-2 ay sonra değiştiremem, danışmak istedim. Fiyata tam karar vermedim ama sanırım 57.000'den koyarım. Benim araç cosmo 2011 Turbo 64.000km. Siz kaça aldınız?
          Insignia 2011 Cosmo

Yorum

Eğer çok büyük değilse ve sadece çatlak ise rainx çatlak tamir kiti var.Camı değiştirmeden kaskoyu bozmadan halledebilirsiniz.
            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI
            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Ikinci el fiyatlari yeni Otv lie artar mi? Beklentileri alabilir miyim?
              Insignia 2011 Cosmo

Yorum

Zaten kasko artık orjinal cam vermıyor muhafiyet alıyorlar orjinal cama
                [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

İşleniyor...
                X