2014 Ocak ayından itibaren kullandığım toplamda en fazla 10 bin km yol yaptığım ve fotolardan da anlayacağınız üzere daha ömrünün yarısında bile olmayan kış lastiklerini Opc replika jantlarıyla birlikte satıyorum. (Nokian kış lastiklerinde kar tanesi şeklinde 4*6*8 yazıları mevcuttur. Önce 4, sonra 6 ve en sona 8 rakamı silinir ömrü bittikçe. Bendeki lastiklerde sadece 4 silinmiştir. 6 ve 8 yazmaktadır.) Lastiklerden çok memnunum ancak satın alan olursa 19" kışlık lastik alacağım ve 19" jantlarımla kullanacağım. Satılmazlarsa Aralık ayı içinde taktırıp kullanmaya devam ederim. 2160 TL ödeyerek aldığım lastiklerdir. Jantlara da 1200 TL ödemiştim. Temiz durumdalar. Yılda 4 ay kullanıldılar. 1 Aralık-1 Nisan. Yani toplam 1 yıl kullanım ömrü oldu lastiklerin. Ayda 1000 km bile yapmayan biriyim. O nedenle lastiklerin kullanım ömrüne 10bin km dedim. Trabzonun kar ve kışı çetin değildir. Şehir merkezinde yaşadığım için karlı zeminde yılda 20 günden çok kullanılmamışlardır. Malum siteye ilan açmadan önce foruma yazayım istedim. Geçen yılki fotoda araç üzerindeki hali görünmektedir. Şu an takılı değillerdir. Özelden veya burdan ulaşabilirsiniz. Bu kadar ayrıntıyı aklınızda soru işareti kalmasın diyerek yazdım.
Trabzon içi elden teslim olacağı gibi kargoyla da gönderebilirim. Kargo ücreti de bana ait olacaktır. Düşündüğüm fiyat 1600 TL.
Trabzon içi elden teslim olacağı gibi kargoyla da gönderebilirim. Kargo ücreti de bana ait olacaktır. Düşündüğüm fiyat 1600 TL.
Yorum