Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2016 - SIFIR KM - FORD MONDEO TİTANİUM FULLL DONANIMLI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2016 - SIFIR KM - FORD MONDEO TİTANİUM FULLL DONANIMLI

Adamlar turboyu değiştirebilecekken arabayı değiştirmiş, helal olsun, tahminimce opel hayatta yapmaz araç değişimi böyle bir durumda
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Opel hayatta değişmezdi..))) hayırlı satışlar olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Sadece turbo değildir o bence.Turbo 2000 Tl'dir en fazla,arabayı neden değiştirsinler ki? O büyük bir sorundur bence,saklıyorlardır.Geçmiş olsun,İnsignia candır yav.
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bence de saklanan bir durum var. Yayılıp imajı zedelememek için.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bence degişim büyük şans. Gönlünüze göre olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
              Adamlar turboyu değiştirebilecekken arabayı değiştirmiş, helal olsun, tahminimce opel hayatta yapmaz araç değişimi böyle bir durumda
              Turbo değişince kesin sorun çözülecek mi dedik kesin bisi diyemediler selanor valf değişti ama olmadı
              2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MERCAN41
                Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                Turbo değişince kesin sorun çözülecek mi dedik kesin bisi diyemediler selanor valf değişti ama olmadı
                İşte o yüzden aracı değiştirmişler,daha büyük sorun var bence.
                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bende 1 senedir kullanıyorum her hangi bir arıza yada olumsuzluk olmadı.Sanırım araca özel bir sıkıntı olsa gerek.Asıl önemli olan aracın değişmesi ve mağduriyet yaşanmaması.Sonuçta tamir ile git gel serviste sürünmekte vardı.Ford garanti konusunda pek sıkıntı çıkartmıyor.
                  Uzak durulacak bir araç değil emin olabilirsiniz.1.6 dizel otomatik seçeneğinin olmaması en büyük handikapı sanırım.
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Hayırlı satışlar
                    Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                      Hayırlı satışlar.
                      Araç gerçekten güzel ve kullanışlı alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.Aynı aracı 11 aydır kullanıyorum tek sevmediğim yönü sync 2 dokunmatik ekran ve karta bağımlı olan navigasyonu.Sanırım sync3 ile bu sorunlar düzeltilecek.
                      Harici manuel kullanıcılarını tatmin edecek bir araç tavsiye ederim
                      gerçekten ekran ve manuel koltuk ayarı arabadan soğutabilir
                      2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                        Bende 1 senedir kullanıyorum her hangi bir arıza yada olumsuzluk olmadı.Sanırım araca özel bir sıkıntı olsa gerek.Asıl önemli olan aracın değişmesi ve mağduriyet yaşanmaması.Sonuçta tamir ile git gel serviste sürünmekte vardı.Ford garanti konusunda pek sıkıntı çıkartmıyor.
                        Uzak durulacak bir araç değil emin olabilirsiniz.1.6 dizel otomatik seçeneğinin olmaması en büyük handikapı sanırım.
                        KATILIYORUM KESİNLİKLEE..! Dediğim gibi ilk parti üretim araçların genelinde birçok markada bu sorunlar ile karşılaşılıyor. Ben daha önceden forumdan bilirler Renault'ta satış departmanında çalışmıştım. Yani Talisman diye araba yapıyorsun arabada ABS arızası var yada farklı modelde başka bi sorun yada MONDEO turbo sorunu yada Passat DGS vs bunlar piyasaya önden sürülüp geneldede büyük Rent a car firmalarına verilen araçlar oluyor aslında. Mondeonun bizzat içeriden yüksek bir mevkiide bir mühendisinden öğrendıkyani isim vermek istemiyorum ama turbo sorunu ilk partideki araçlarda olmuş. Sonraki ve 2016 modellerde böyle sorunla karşılaşılmamışş..

Yorum

İşleniyor...
                        X