Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2016 - SIFIR KM - FORD MONDEO TİTANİUM FULLL DONANIMLI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2016 - SIFIR KM - FORD MONDEO TİTANİUM FULLL DONANIMLI

Arkadaşlar merhaba uzun bi ayrılık oldu ama.. Forumdan kopmadık Mondeo ile yola devam kararı almıştık.. Fakat belli sebeblerden aracımız iade oldu ve yeni sıfır km bir araç aldık.. İzmir çetaş çıkışlı araç tıra yüklenip izmit'te özel bir galeriye çektim ve satıyoruz araç 11 km de yani trafiğe çıkma söz konusu değil ama plaka çıkmış durumda..

Liste fiyatı 132.000 tl fakat 123,000 tl gibi gayett uygun fiyat yazdım.. İlgilenen arkadaşlara fiyatta yardımcı olucam..

İnsignia'lar ile takasta düşünüyorum açıkçası..

2016 FORD MONDEO TİTANYUM SIFIR KM

TEKNO PAKET
    LED FORD DİNAMİK PAKET
    PLATİN BEYAZ
    18" JANT
    EKSTRA 4 YIL GARANTİ VE KORUMA PAKETİ MEVCUT..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...5750709/detay/

2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Ynt: 2016 - SIFIR KM - FORD MONDEO TİTANİUM FULLL DONANIMLI

Hayırlı satışlar....

Yorum

Hayırlı satışlar.
      Araç gerçekten güzel ve kullanışlı alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.Aynı aracı 11 aydır kullanıyorum tek sevmediğim yönü sync 2 dokunmatik ekran ve karta bağımlı olan navigasyonu.Sanırım sync3 ile bu sorunlar düzeltilecek.
      Harici manuel kullanıcılarını tatmin edecek bir araç tavsiye ederim
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Ne arızası vardı da değiştirdiler ve neden 0 km olanı satıyorsunuz?Açıklarsanız biz de bilgilenip Mondeo'dan uzak dururuz.
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Hayırlı satışlar ayrıyeten...
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Değişim olana kadar ne arızası cıktı vallabende merak ettim.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hayırlı satışlar. O segmentte dizel seçenekler arasında 7 yıl focus kullanmış biri olarak ilk seceneğim mondeo olurdu.(forum ahalisi kızmasın) gerçekten tasarımı iço dışı sanki iki adım önde gibi geliyor bana. Hayırlı satışlar.

Yorum

Cok kızdım.
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Özür angle

Yorum

Hayırlı satışlar, harika bir araç Allah gönlünüze göre versin/

Yorum

Hayırlı Satışlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı satışlar...

Yorum

Hayırlı satışlar kardeşim

Yorum

Hayırlı satışlar, o rakama gırtlak dolu otomatik insignia bulunabilir, mondeo arayışında olanların ilgisini çekebilir ama insignia kullanıcıları için pek cazip değil maalesef. İnşallah gönlünüzden geçen rakama satarsınız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
                              Ne arızası vardı da değiştirdiler ve neden 0 km olanı satıyorsunuz?Açıklarsanız biz de bilgilenip Mondeo'dan uzak dururuz.
                              İlk 2015 üretim partisindeki 50 araçta turbo arızası vermiş bu yüzden değişim. Oldu otv indirimli almıştık zaten farkı ödedik Ford ile yarı yarıya. Biraz cemiyet yaptık ve insignia özlemi var üste biraz para alıp küçültmek istiyorum değer kaybı olmasın diye de yürütmedim arabayi
                              2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

İşleniyor...
                              X