Abilerim, kardeşlerim selamlar. Yaz döneminde uzun yol yolculuklarım için almış olduğum aracı okulların açılması ve hem hanımın hem benim otomatik araç ihtiyacımızın dogmasiyla satıyorum. Ben qasqai ile yola devam ediyorum bakalım. İNSİGNİA ile yaklaşık 7000 km süren tatlı bir birlikteliğimiz oldu düşünen arkadaşlar için ilan linki aşağıdadır.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SATILIK 1.4 YENİ KASA EDİTİON ELAGANCE İNSİGNİA 2013
Collapse
X
-
Ynt: SATILIK 1.4 YENİ KASA EDİTİON ELAGANCE İNSİGNİA 2013
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35203854/detay
-
Quasquai yav bu nasıl bir marka yazamadım galiba kaşkai var satılık düşünürsen yeni kasa..))) takas yok... bu arada hayırlı satışlar olsun..
Yorum
-
Hayırlı satışlar mehmet. Tertemiz araçtır eminim. Alana çok yarayacaktır.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Quasquai yav bu nasıl bir marka yazamadım galiba kaşkai var satılık düşünürsen yeni kasa..))) takas yok... bu arada hayırlı satışlar olsun..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSyaHayırlı satışlar mehmet. Tertemiz araçtır eminim. Alana çok yarayacaktır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: siriusOrjinal yazı sahibi: insgna44Quasquai yav bu nasıl bir marka yazamadım galiba kaşkai var satılık düşünürsen yeni kasa..))) takas yok... bu arada hayırlı satışlar olsun..
Yorum
Yorum