Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SATILIK 1.4 YENİ KASA EDİTİON ELAGANCE İNSİGNİA 2013

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• SATILIK 1.4 YENİ KASA EDİTİON ELAGANCE İNSİGNİA 2013

Abilerim, kardeşlerim selamlar. Yaz döneminde uzun yol yolculuklarım için almış olduğum aracı okulların açılması ve hem hanımın hem benim otomatik araç ihtiyacımızın dogmasiyla satıyorum. Ben qasqai ile yola devam ediyorum bakalım. İNSİGNİA ile yaklaşık 7000 km süren tatlı bir birlikteliğimiz oldu düşünen arkadaşlar için ilan linki aşağıdadır.

Ynt: SATILIK 1.4 YENİ KASA EDİTİON ELAGANCE İNSİGNİA 2013

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35203854/detay

Yorum

Quasquai yav bu nasıl bir marka yazamadım galiba kaşkai var satılık düşünürsen yeni kasa..))) takas yok... bu arada hayırlı satışlar olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hayırlı satışlar mehmet. Tertemiz araçtır eminim. Alana çok yarayacaktır.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
          Quasquai yav bu nasıl bir marka yazamadım galiba kaşkai var satılık düşünürsen yeni kasa..))) takas yok... bu arada hayırlı satışlar olsun..
          alındı abi onu kullanıyorum ben insignia garajda sahibini bekliyor. Yüksek araba da değişik bir his ama güzel sevdim tesekkurler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
            Hayırlı satışlar mehmet. Tertemiz araçtır eminim. Alana çok yarayacaktır.
            Teşekkürler abi ben iki ayda 7000 km yaptım eski kasaya oranla bir miktar konfor artmış. Gerisi bildiğimiz insigniask

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sirius
              Orjinal yazı sahibi: insgna44
              alındı abi onu kullanıyorum ben insignia garajda sahibini bekliyor. Yüksek araba da değişik bir his ama güzel sevdim tesekkurler.
              Vay arkadaş.. paranın çokluğu böyle bişey.. bi ortağa ihtiyacın olursa ara beni..)) ne de olsa boş geziyoruz hergünün yarısında.

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

haha haha

Yorum

İşleniyor...
                X