Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 model 27 bin km hatasız ix35 full

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2011 model 27 bin km hatasız ix35 full

Arkadaşlar aracı iş yerimizde çalışan bir abinin aracı .iş yoğunluğu nedeniyle benimde tatilde olmam sebebiyle benim satmamı istedi.crv 1.6 dizel aldığı için araç satılıktır eşe dosta gidebilecek temiz bir araçtır . Pazarlık payı vardır . Aracın herşeyine kefiliz isteyenler benimle irtibata geçerse biraz daha fiyatta düşeriz bu forumdan çok şey öğrendim sayenizde bunu da bir borç bilirim

İLK SAHİBİNDEN HATASIZ BAKIMLI + NAVİGASYONLU + DONANIMLI
    İlan No: 333677773
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33677773/detay
    2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
    2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Ynt: 2011 model 27 bin km hatasız ix35 full

Bu aracın tipini ve donanımını beğeniyorum da ah motoru işte...
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

hızlı gitmeyenler için kullanışlı aile aracı

Yorum

Hayırlı Satışlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Şu araca Hyundainin fişek gibi olan 1.6 dizelini niye koymazlar hiç anlamıyorum.
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

6.000 km dayanabildim bu aracın uyuz motoruna
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İnsignialardan sonra tabiki yetrrsiz gelebilir ama performans istemeyen biri çok sıkıntı olacağını sanmıyorum dizel olsa zaten bu fiyatlardan satılmaz

Yorum

Hayırlı satışlar.

Geçenlerde ilk defa inceleme fırsatım oldu. Donanımı epey doluydu ama plastik kalitesini beğenmemiştim. En büyük artısı aynı motorlu Sportage'dan daha az yakmasıymış.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hem çok harcıyor hem gitmiyor (bendeki otomatikti), sıfır aldığım arabayı 6.000 km'deyken satılığa çıkardım, ilgi fena değildi, adam ekspertize götürdü fabrika verisi 135 ps olan araç tekerlek gücü 99 ps çıktı, adam yine de aldı neyse ki. Uzun yolda kamyonların arkasından kurtulamıyorsun. Atmosferik benzinli araç mı bir daha tövbe.
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                    Hem çok harcıyor hem gitmiyor (bendeki otomatikti), sıfır aldığım arabayı 6.000 km'deyken satılığa çıkardım, ilgi fena değildi, adam ekspertize götürdü fabrika verisi 135 ps olan araç tekerlek gücü 99 ps çıktı, adam yine de aldı neyse ki. Uzun yolda kamyonların arkasından kurtulamıyorsun. Atmosferik benzinli araç mı bir daha tövbe.
                    otomatikle manuel arasında belirgin performans farkı ve yakıt farkı var göz önüne almakta fayda var

Yorum

Firmaların araç güçlerini yazarken bazıları sanırım kranktan bazıları da tekerden ölçüm sonuçlarını yazıyormuş. Hyundai yanılmıyorsam krankta ölçüm sonućlarını yazıyor 135 bg diye

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balkes
                        Firmaların araç güçlerini yazarken bazıları sanırım kranktan bazıları da tekerden ölçüm sonuçlarını yazıyormuş. Hyundai yanılmıyorsam krankta ölçüm sonućlarını yazıyor 135 bg diye
                        atmosferik motor sonuçta turbolu araç gibi yürümesini beklememek gerekir olsa daha iyi olurmuş tabiki . Fakat aracın iç hacmi bagajı göz önüne alınırsa ki bu aracı onun için alan alır gayet iyi

Yorum

Aynen. Katılıyorum.

Yorum

Geçen şunu anladım.
                            Dyno cihazları farklı ölçüm tekniklerine göre hespalıyormuş. Bursa! da aracı aldığımda 178 bg cıktı. Dün aracı satarken 144 bg cıktı. Halbuki gücü bana göre daha da artmıştı öncekine göre.
                            Bu, kimi cihazlar tekerleğin tanbura uyguladığı gücü, kimi de tekerlek gücü ve tanbur direncini ekleyerek kranktaki gücünü, kimisi de ikisinin ortası gücü hesaplarmış.

Dünkü expertizde ortalama gücü almış. Dynomoss ise krank gücünü alıymuş.
                            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
                              Geçen şunu anladım.
                              Dyno cihazları farklı ölçüm tekniklerine göre hespalıyormuş. Bursa! da aracı aldığımda 178 bg cıktı. Dün aracı satarken 144 bg cıktı. Halbuki gücü bana göre daha da artmıştı öncekine göre.
                              Bu, kimi cihazlar tekerleğin tanbura uyguladığı gücü, kimi de tekerlek gücü ve tanbur direncini ekleyerek kranktaki gücünü, kimisi de ikisinin ortası gücü hesaplarmış.

Dünkü expertizde ortalama gücü almış. Dynomoss ise krank gücünü alıymuş.
                              Aynı arabayı aynı dynoda peşpeşe ölçerek de farklı değerleri alabilirsin abi, bir ayara bakar
                              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                              X