Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık Bosch Double Platinum Bujiler FR7KPP33+

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Satılık Bosch Double Platinum Bujiler FR7KPP33+

-- Opel Insignia 1.6 Turbo A16LET araçtan çıkma orjinal Double Platinum-Iridium bujiler. 135bin KM'de takılmış. Ben 138bin KM'de söktüm; 2500km kullanıldı. Kendi aracımın bujileri. GM buji ile değiştirdiğim için boşa çıktı. Bujiler sorunsuz çalışmaktadır. Opel A14NET , A16LET motorlu ve VW TSi motorlu araçlara uygundur. Ömrü 30bin KM. Takım sıfırı 120TL. Parça kodu: 0 242 236 564 / FR7KPP33+

(4 adet takım) Fiyat: 30 TL.

Kargosu alıcıya aittir. Periyodik bakımı yaklaşanlar ihtiyacı olanlar kaçırmasın.

Saygılar.

Ynt: Satılık Bosch Double Platinum Bujiler FR7KPP33+

Neden GM buji ile değiştirdiniz ?
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ynt: Satılık Bosch Double Platinum Bujiler FR7KPP33+

Orjinal yazı sahibi: aSya
      Neden GM buji ile değiştirdiniz ?
      Aracımda sorunlar vardı. Biliyorsunuz ustalar ilk bujiden başlıyor bobin... tarzında gidiyor. Arızalı olmamasına rağmen buji ve bobini değiştirmiş bulunduk.

Bakımı da 2500 km önce yapılmış, bujiler daha yeni yani. Kenarda duracağına hem işe yarasın, hem de paraya dönüşssün evde kalabalık edeceğine dedim.

Parçacıda da Bosch yoktu, GM buji vardı onlardan aldım. O bujiler de Double Platinum. Logo haricinde bu bujilerin birebir aynısıydı açı aralığı ve iridyum ucu olarak. Sanırım GM armalı olanları da NGK üretiyor.

Yorum

İşleniyor...
      X