Noterde çalışan, noter vekili mal kadın, Biz sözleşmeleri imzaladıktan sonra bana parayı aldığımı sormadan etmeden fişi kesmiş mührü basıyordu. Tabi olan oldu. Daha para bana gelmeden aracı vermiş oldum.
Orayı savaş alanına çevirdim iki dakikada. Özür filan diledi. Alıcılara da mahçup oldum. Tabi gecikmeli de olsa para hesaba geçti rahatladım.
Benim bildiğim sözleşmeler imzalansa dahi hiç bir hükmü yoktur. Fiş kesilir, ve mühürler basılır. Bundan önce de hemen sorarlar. Paranı aldınmı ? Mal, sormadan fişi kesiyor. İşlemi onaylamış oluyor. GErizekalı mal.
Hayırlı olsun...Gerçekten çabuk satılmış...Alıcıya güven verdikten sonra çok çabuk elden çıkıyor..2 insignia sattım ve satarken hiç zorlanmadan elden çıkardım...Sanırım yavaş yavaş ST,lere karşı bi ilgi artışı var....
Geç kalınmış bir ilgi artışı. Buradan da belirtiyorum.
ST yi aklının ucundan geçiren alıcılar, hiç düşünmeyin. ST deneyimini insignia da yaşamanızı şiddetle tavsiye ederim. Çok farklı.
İyi sende kurtuldun bizde.Yok ordan ses geliyo yok böyle oluyor. Alma bi daha ST falan az daha dursa arabanın piyasasını düşürcektin.
Ya da alcak olursan gel benimkini vereyim sorunsuz binersin. ihihi ihihi ihihi
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum