Hayırlısı olsun Ali Bey. St kullanıcılarımızdan biri eksildiği için üzüldüm ama İnşallah daha güzellerine binersiniz.Aracın fiyatı sizi ve yaptıklarınızı bilen biri olarak az bile buldum. Bahsettiğiniz masraflar maddiyatın dışında vakit alıp sabır isteyen işler.Malum sitede fiyat farklılıkları çok.Aracı alırken farketmişsinizdir. Bu farklılığın sebebi hasarlı araç,LPG veya söylemedikleri elektronik masraflı problemlerden kaynaklı.Sitemizin adresini vermekle isabet buyurmuşsunuz.Burada hem satıcı profili hemde araç hakkında ciddi referans olacak bilgilere ulaşabilirler.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Bu araç alınır güzel az km temiz geniş bir araç. hayırlı olsun sahibine inşaallah.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Bu araç alınır güzel az km temiz geniş bir araç. hayırlı olsun alacak olanada satanada inşaallah.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Mükemmel bir araç gerçekten alanada satanada hayırlı olması dileği ile inşallah
2013 Astra j Neptün Blue - Cosmo Jant - Cyclone Multimedya - Brc Lpg - Kapı kolu,Vites altı Led - Led Sis Farı - Krom Cam Çıtası - Krom Kapı Eşiği - Krom Kapı Kolu - Shark Anten - Cam Filmi
Cümleten tüm arkadaşlarımın yorumlarına çok teşekkür ederim iyi dilek ve temennileriniz için.
Bakalım ne zaman da ve kime nasip olacak. Site içi kalmasını çok arzu ederim. 5 insignia arasındaki en farklı ve en çok keyif aldığım ve en çok işime yarayan en kullanışlı olanı idi.
Satma sebebim, ailevi olarak maddi anlamda yaptığımız büyük değişimler neticesinde yaşamımız boyunca artı aile ekonomisine farklı bir bakış açısı ile bakacağız. Yaşamımız içinde her alanda ekonomiye geçiş yapıyoruz. Bu bağlamda Siyah inci'm de nasibini alıyor. Hiç binmediğimi düşündüğüm zamanda 5 ayda 10.000 km + yaptığımı gördüm. Ve yılllık ortalama 22.000 + km yapacak olmam buna büyük etken oldu. Dizel bir araca geçiş düşünmekteyim. LPG takarak araca hakaret edemem.
Hal böyle
Tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkürlerimi sunarım.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
ali bey merhaba , sizin araçta flex şase var mıydı ? yaptıgınız yorumlardan aracın dilinden ne kadar anladıgınızı , ne kadar baktıgınızı biliyorum. aklımda hiç araç değiştirmek yoktu ancak bir st kullanıcısı olarak satıp sizinkisini almak geliyor insanın içinden
Yorum