Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık 2.0 CDTİ Edition elegance

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Satılık 2.0 CDTİ Edition elegance

Çalıştığım kurumdaki Daire Başkanımızın aracı acil satılıktır. 2.0 CDTİ 2010 Model Otomatik Vites
    Yabancıya gitsin istemiyoruz araç hatasız boyasız orjinal 99.xxx Km de Yetkili servis bakımlı Teknik gri
    60 Bin TL ye vereceğini söylemişti. İrtibat için msj atarsanız numarasını yazabilirim yada yönetimdeki arkadaşlarımız izin verirse numarayı burayada yazabilirim direk

2013 Astra j Neptün Blue - Cosmo Jant - Cyclone Multimedya - Brc Lpg - Kapı kolu,Vites altı Led - Led Sis Farı - Krom Cam Çıtası - Krom Kapı Eşiği - Krom Kapı Kolu - Shark Anten - Cam Filmi

Ynt: Satılık 2.0 CDTİ Edition elegance

Hayirli satislar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı satışlar.
      [Center]    
                             1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Hayırlı satışlar. Orjinal kusursuz bir araç için fiyat düşük bence. Kendi aracımı ilana koysam 66.000 isterdim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
          Hayırlı satışlar. Orjinal kusursuz bir araç için fiyat düşük bence. Kendi aracımı ilana koysam 66.000 isterdim.
          1.6 T cosmo bir araç varmiş serviste 15.000 km de bakima gidince görmüş acil satip onu almak istiyormuş bayiye vermemiş disardan birisi alsin diye sahibinden e yazmadi cama ilan cikardi sadece. Bende buraya yazmak istedim araç cok temiz hala içi sıfır kokuyor aşiri titiz birisi
          2013 Astra j Neptün Blue - Cosmo Jant - Cyclone Multimedya - Brc Lpg - Kapı kolu,Vites altı Led - Led Sis Farı - Krom Cam Çıtası - Krom Kapı Eşiği - Krom Kapı Kolu - Shark Anten - Cam Filmi

Yorum

Kilometresi biraz daha düşük olsaydı kaçırmazdım...

Yorum

Hayırlısı olsun 90.000 Km de bakımdan çıkmış bildiğim kadarı ile Ankara Tarım bakanlığında araç

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adRe j
                Orjinal yazı sahibi: Uğur K
                1.6 T cosmo bir araç varmiş serviste 15.000 km de bakima gidince görmüş acil satip onu almak istiyormuş bayiye vermemiş disardan birisi alsin diye sahibinden e yazmadi cama ilan cikardi sadece. Bende buraya yazmak istedim araç cok temiz hala içi sıfır kokuyor aşiri titiz birisi
                Anlıyorum, aciliyeti olan bir durum için normal karşılanabilir bir fiyat.

Yorum

İşleniyor...
                X