Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık Steelmate TP-70 Lastik Basınç Sensörü Sistemi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Satılık Steelmate TP-70 Lastik Basınç Sensörü Sistemi

Arkadaşlar merhaba,

Elimde bir miktar steelmate tp-70 lastik basınç sensörü sistemi vardır. Sahibinden.com üzerinden bir miktar sattım.

Aşağıda ilan linki vardır.
    İyi forumlar
    Life begins @ 4000 RPM

Ynt: Satılık Steelmate TP-70 Lastik Basınç Sensörü Sistemi

cosmo insignia araçlarda lastik basınç sistemi var diye biliyorum.
    OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

Makyajlı olmayanlarda yok sanırım
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

makyajlı larında hepsinde yok bendeki 2014 bazı 2013 lerde var
        jant içi olanlarda olsaydı alırdım
        1.6 SIDI

Yorum

2013 makyajlı insigniamda vardı...

Yorum

Böyle bir ürünün varlığından haberim yoktu. Aracımda lastik basınç göstergesi var. Kışlık takımım için lastik içi düşünmüştüm ancak varolanla çakışıp her mevsim yeniden kalibre etmek gerektiğinden vazgeçmiştim. Bu yüzden kışlık takımım için benim ihtiyacım olan ürün. Merak ettiğim ise aracın orjinaliyle sinyaller karışabilir mi? Yani hayalet ekranda sensör değer göstermeyecek ama çakmaklıktaki mini ekran gösterecek, öyle değil mi?

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Benim aklıma yattı bu ürün kullanıcı yorumları bulan olursa paylaşabilirmi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
                Böyle bir ürünün varlığından haberim yoktu. Aracımda lastik basınç göstergesi var. Kışlık takımım için lastik içi düşünmüştüm ancak varolanla çakışıp her mevsim yeniden kalibre etmek gerektiğinden vazgeçmiştim. Bu yüzden kışlık takımım için benim ihtiyacım olan ürün. Merak ettiğim ise aracın orjinaliyle sinyaller karışabilir mi? Yani hayalet ekranda sensör değer göstermeyecek ama çakmaklıktaki mini ekran gösterecek, öyle değil mi?
                Dediginiz gibi olur diyey tahmin ediyorum. Aynı frekansda veri tasimayacaklardir.
                Life begins @ 4000 RPM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet205
                  Benim aklıma yattı bu ürün kullanıcı yorumları bulan olursa paylaşabilirmi
                  Ben İnsignia da kullanıyorum güzel çalışıyor. Hiç bir problem çıkarmadı şu ana kadar.
                  Life begins @ 4000 RPM

Yorum

Eren bey foruma özel bir kampanya yapında ben alayım ilk

Yorum

Forum ortamında ticari amaçlı satış yapılması yasaktır...
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        sitede satılık diye konu başlığı var hiç hayrına veren yok hep parayla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet205
                          Orjinal yazı sahibi: cagri
                          sitede satılık diye konu başlığı var hiç hayrına veren yok hep parayla
                          Elinizde bulunan sıfır/ikinci el bir ürünü, 1 adet olur 2 adet olur elinizden çıkarmak için satabilirsiniz ama adeti çoğaltıp işi ticarete dökmek etik değildir ve yeri burası değildir
                          InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                          X