Ynt: 1.6T, 2014, 45000 Km, FlexRide, Çevre Görüş 2, Sunroof, BOSE, Isıtmalı Deri...
Orjinal yazı sahibi: beter55
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
Kardeşim şu kadarını söylim,flexili bir insignia 4 çeker bir bmwden bile daha iyi tutunuyor,suan 5.20i aracım var 19 jantlar yaylar 275 lastik oldugu halde flexili insignia gibi tutunmuyor frenleride insignia kadar iyi değil elinden geldiği kadar bin aracına
makyajlı için makyajsızdan daha kötü yol tutuyo diyolar ne kadar doğru bu abi peki . Bir de araca yay taktırsam flexiye bir zararı olur mu ? , taktırırsam hangisini önerirsin?
Eibach
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Ynt: 1.6T, 2014, 45000 Km, FlexRide, Çevre Görüş 2, Sunroof, BOSE, Isıtmalı Deri...
Orjinal yazı sahibi: beter55
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
Kardeşim şu kadarını söylim,flexili bir insignia 4 çeker bir bmwden bile daha iyi tutunuyor,suan 5.20i aracım var 19 jantlar yaylar 275 lastik oldugu halde flexili insignia gibi tutunmuyor frenleride insignia kadar iyi değil elinden geldiği kadar bin aracına
makyajlı için makyajsızdan daha kötü yol tutuyo diyolar ne kadar doğru bu abi peki . Bir de araca yay taktırsam flexiye bir zararı olur mu ? , taktırırsam hangisini önerirsin?
Yay olayina girme kardesim gerek yok.
Yol tutusa geince dogru,yeni makyajli kasalar daha cok saliniyor ama flexili olani yinede iyi eskisi kadar iyi diyebiliriz.
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Agabey sert araba kullanan birisi olarak her ikisinide denedim ayni virajda kopma yasaniyor he bir persembe ne kadar bmw var ise Yusuf agabeyin araci yaysizken hepsinin icinden gecmistim
Ama arabayi cozdugum icin yani
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Kaça gitti maxut bey? Hayırlı olsun inşallah. Bu aralar ilanlara bakıyorumda saçma sapan araçlara saçma sapan rakamlar istiyorlar, bu insigniaları öldürmeye çalışanlara pis sövesim var. Umarım memnun kaldığınız bir rakama gitmiştir. Hak ediyor bu araçlar
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Teşekkür ediyorum. 85.000 tl ye satıldı.
.
Sıfır araçlara her ay zam geldiği için beklemek istemedim açıkçası. Düşündüğüm dip fiyattan verdim insigniayi. Yeni aracımıda piyasaya göre oldukça uyguna aldım.
.
Bir daha full opsiyonlu bir araç almayı düşünmüyorum. Satarken herkes opsiyonsuz haliyle kıyaslıyor. Hız sabitleyici olsa yeterli ((: Varsın baz donanım olsun.
opsiyonsuz haliyle kıyaslayan adam zaten binmesin gitsin passo alsın. onun sesi kesilmeyen bozuk yollarda bülbül gibi şakıyan sunroofuyla övünüp onla mutlu olsun.
Opsiyonlu araç candır. Her türlü farklıdır özeldir... Hayırlı olsun inşallah.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum