Hayırlı olsun Ahmet, yaprak dökümü sürüyor. hayırlısı olsun, bu arada bizim orada oturuyorsun öyle mi?
Teşekkürler Sedat Abi, kısmet bakalım sizin ora neresi Abi? Bayrampaşa ile bir ilişkin vardı yanlış hatırlamıyorsam?
Orjinal yazı sahibi: akif hoca1
Hayırlı olsun..
Flexride şasede spor yayın avantaj dezavantajı var mı?
Ne kadar süredir spor yayla kullanıyorsunuz?
Tavsiye eder misiniz?
Teşekkürler..
Teşekkürler Hocam,
3 yıldır yay ile birlikte kullanıyorum, bir sıkıntısını görmedim daha önce Ankara'dan bir arkadaşımız daha flexi + yay kullanmıştı.. Sport modda araç tam bir kalıp şeklinde hareket ediyor yolda, virajda vs sıkıntı yaşanmıyor. Yol tutuş inanılmaz artış sağlıyor. Tour modunda ise yine yeterli konforu sağlıyor fazla bir kayıp yaşanmıyor.
Orjinal yazı sahibi: omfaya
Neden ama neden neden diye haykırasım geldi huh İnşallah forumda aktif olacak bir kullanıcıya gitsinde araç gözmüzün önünde olsun.
Daha güzel çalışmalar geleceğini düşünüp çok üzülmüyorum. Hayırlısı ile AGY =) ...
İnşallah Kardeşim bakalım kısmet, kime nasip olacak. İlerisi için henüz bir planım yok
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Hayırlı satışlar Ahmedim,Allah gönlüne göre bir araç nasip etsin
Teşekkür ederim Bülent abim, Amin inşallah..
Orjinal yazı sahibi: aSya
Hayırlı satışlar. Kaçmaz bir araç.
Teşekkürler Ali Hocam..
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
Hayırlı satışlar Ahmet. İnşallah değerini bilene gider.
Eyvallah Rifat'ım, hayırlısı olsun inş.
Orjinal yazı sahibi: cagri
Hayırlı satışlar olsun, forumdan bir üyeye nasip olsun inşallah
Valla kısmet artık, forumdan biri tercih ederse yardımcı olmaya çalışırım.
Orjinal yazı sahibi: Erhktn
ahmetım hayırlısı olsun allah daha ıyılerını nasıp eder ınsaallah
Saol Erhanım, amin cümlesine inş.
Orjinal yazı sahibi: smg05
Hayırlı satışlar Ahmet abi.
Eyv. Muharremcim
Orjinal yazı sahibi: BLADE
Hayırlı satışlar
Teşekkür ederim
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum