Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kapali kutu İPHONE 6S

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kapali kutu İPHONE 6S

Nescafe çekilişinden çıkan telefonumuzu renk ve hafıza sebebiyle satıyoruz, kapalı kutudur hic acilmamistir 16gb space gray ( uzay grisi )dir. ilk açan siz olacaksiniz

Faturası mevcut değil (apple ve çekiliş yapan firmayla iletişim kurdum, imei numarası olduğu için sorun yokmus 2 yıl garantisi mevcutmuş) sebebide çekilisten çıkmış
    olması, Türkiyeye satış olduğu için imei numarasiyla garantisi 2 yıl, bildiğiniz gibi yurtdışından dahi alsaniz bile Apple Türkiye olarak bütün ürünlerine 1 yıl garanti sunuyor, cekilisten gönderilen evraklarını da vereceğiz, telefon çıkışı 27mayıs2016 gozukmektedir. Telefonumuzun güncel fiyatı bildiğiniz üzere 3100 liradır, biz fiyat olarak 2950 düşündük, elinde aynı şekilde kapalı kutu 64gb rose gold olan var ise fiyat farkı verilerek takas yapilabilir.
    (telefonu kız kardeşime vereceğim için acil olarak satıp yerine almam gerek ama lütfen ölü fiyatlar vermeyiniz )

Ynt: Kapali kutu İPHONE 6S

Hayırlı satışlar dilerim,Telefonunuzun şuan 0 faturalısı 2700 civarı fiyat oldukça yüksek yani 2500 civarı bir müşteri bulabilirsiniz ancak
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

arkadaş apple da olan fiyatı söylemiş aslında 3.099 TL

http://www.apple.com/tr/shop/buy-iph...6gb-uzay-grisi

Hayırlı satışlar.
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Evet abi 2700 civarı verenler var ama apple fiyatını göz önünde bulundurdum, çünkü bende apple dan alicam tekrar, mesela aynı ürün 2500e kadar var ama servisi özel de apple kendisi bakmıyo yani bana bu sekilde bilgi aktarıp tarafima e-mail göndererek garantinizi başlatabilirsiniz denildi, satmayı düşünmeden önce apple arayip iletişim kurdum. 2500de veririm sorun değil benim için ama 64gb icin 3500 gibi bi rakam odersem benim için biraz sıkıntı olur. Ama iki tarafta zarar etmeyecek şekilde konusulur anlasılır

Yorum

Turkcell peşin 2899 TL'den veriyor bilginize.
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Ben diyecek tim ama vazgeçtim. Arkadaşlar durumu iletmiş. Bence fiyatınizi gözden geçirin.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

En kötü İstanbul da iseniz zorlu veya akasya Apple store giderseniz fiyat farkını vererek üst bir ürün alabilirsiniz..
              2011 Opel İnsignia 1.6 Turbo Cosmo

Yorum

evet dedikerlinizi değerlendirerek, kardeşimin de onayıyla fiyatını 2700 yapmaya karar verdik, böylece fiyatımız 2700 oldu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SciNeLy
                  En kötü İstanbul da iseniz zorlu veya akasya Apple store giderseniz fiyat farkını vererek üst bir ürün alabilirsiniz..
                  İstanbulda değilim bende sizin gibi düşündüm, önce apple arayarak böyle bir bilgi aldım sonra akasya ve zorlu da ki apple store ları aradım ama gercekten çok bozuk bir uslüpla, sadece ürünü alan kurumsal müşterimiz iade faturası keserse dediğiniz işlem olur dedi işin garip tarafı, ürün zaten TÜRKİYE ithali yani onların elinden çıkan bir ürün sanki android işletim sistemli iphone u orjinaliyle değişim istedim, herneyse umarım ciddi alacak birileri cıkarda hayırlısıyla satabilirim.
                  Bu arada istanbul da olup zorlu veya akasya'ya yolu düşen olursa birde yüzyüze sorabilirse benim adıma çok memnun olurum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
                    Ben diyecek tim ama vazgeçtim. Arkadaşlar durumu iletmiş. Bence fiyatınizi gözden geçirin.
                    vazgececek bişey yok abi yanlış yaptığım yerleri elbette düzeltmeme yardımcı oluyorsunuz hepinize bunun için çok teşekkür ederim

Yorum

S********N.com da ilan numaram 305 375 515

Yorum

Kardeşim inan fiyatın yüksek,2700 değilde 2400 civarı belki satılabilir.fiyatlar düşüyor çünkü yeni iphone7 eylülde çıkıyor.ben almak isterdim ama 7 çıkacak diye bekliyorum.sen durumu düşün ,zaten hiç ama hiç zarar etmiyorsun.

Yorum

fiyatı zaten bütün mağazalardan düşük, swap ürünü yahut ikinci el bi ürün değil yurtdışı ürünü de değil, yüksek olduğuna inanmıyorum nasip beklicez hayırlısı neyse o olsun, iphone7 hakkında küçük bir bilgi 3500 4000 arası bir fiyatla gelecek eğer gercekten böyle bi telefona ihtiyacınız yoksa almayın hatırlarsanız telefon piyasası en iyisi 300 den basladı suan bi araba paralarından bahsediliyor yani kasa herzaman kazanıyor tasviplemiyorum, sende ne var diyecek olursanız, note3 kullanıcısıyım 4 senesini doldurmak üzere benden bu kadar diyinceye kadar da kullanıcam

Yorum

Yardimci olan herkese teşekkür ederim telefonu 2700 liraya sattık

Yorum

kısa günün karı

Yorum

İşleniyor...
                              X