Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracımı Satıyorum . 1.4 Turbo Edition Elegance

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aracımı Satıyorum . 1.4 Turbo Edition Elegance

Malum sitede 45-50 arasına bile temiz araçlar var onların bile satılmayışı ilginç.hadi aracın piyasası zayıf daha kaç istesin adam.40 45 e megan focus gidiyor ama 2009 2010.
    2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

aracım 2009 cosmoylu sanruf harıc dolusu lpg lı 150 bınde 46 ya sattım ıstanbula gıttı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YMNF42
        aracım 2009 cosmoylu sanruf harıc dolusu lpg lı 150 bınde 46 ya sattım ıstanbula gıttı
        Hayırlısı olsun Rabbim daha iyisini koydursun yerine..
        2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

bugun araç satıldı arkadaşlar. iyi temennileriniz için sizlere teşekkür ederim

Yorum

Maşallah hızlı oldu sanki biraz?

Yorum

12 günde satılmış daha ne olsun.. Araćlarımızın piyasası yok demeyin bari.. bu iş birazda nasip kısmet satmak istersen piyasa fiyatının bir kac bin altına çok hızlı satılıyor.. kayınbirader piyasası yok denilen cruze u ilana koyar koymaz 6 saat icinde.. bizim sirius mehmet hoca insignia yı istedigi fiyata 1 günde sattı.. Her malın bir alıcısı var sonucta.. hayırlı olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Birazcık fiyatı kırdım. beklenseydi daha iyi bir paraya satılabilirdi. ben al satçı değilim mühendisim.maksat işim görülsün kar peşinde değilim. kasımda 51 e almıştım. şimdi 52 ye gitti. aşağı yukarı denk gelmiş sayılır. zaten alan kişi de daha önce de insignia kullandığını, özel merakı olduğunu söyledi. tabi ki satılmayacak hiç bir araba yok ve kısmetten ötesi yok doğru söylüyorsunuz

Yorum

Hayırlı olsun, Allah daha iyisini nasip etsin. Benim ikinci elde merak ettiğim asıl konu Opelin 1.4 t ithalatını durdurmasının ardından 2.el piyasasının nasıl etkileneceği.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
                  2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mccoffeer
                    Hayırlı olsun, Allah daha iyisini nasip etsin. Benim ikinci elde merak ettiğim asıl konu Opelin 1.4 t ithalatını durdurmasının ardından 2.el piyasasının nasıl etkileneceği.
                    Bu yeni degil 3-4 aydır yok zaten.. etkilenme olsa olurdu..Aynı motor astra ve diger modellerde kullanıldıgı icin sıkıntı yok.. yarın obur gün tekrar girer 1.4t insignia Türkiyeye bilinmez.. elimizdekiler altın değerinde kıymetini bilelim..))

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mccoffeer
                      Hiçbişekilde etkilenmez hacım. Chevrolet komple piyasadan cikti ama cruze aveo captivalar peynir ekmek gibi satılıyor. Hatta bence 1.4motorlar lpg ye daha uyumlu oldugu kanısı hakim oldugu icin 1.6dan daha az deger kaybeder diye düsünüyorum
                      2015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET

Yorum

Konuyla pek alakası olmasa da Trabzon merkezde insignia pek yok, ben ne zaman insignia görsem mutlaka bakıyorum, acaba o da beni fark edince bakıyor mudur?
                        Nereye baksam super b görüyorum, eski yeni kasa hepsinden var. Hayır belki ilerde alırım veya tavsiye ederim ama bıktırdı şimdiden..
                        Ne olursa olsun araçlarımız çok başka..
                        @Murat
                        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
                        X