Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracımı Satıyorum . 1.4 Turbo Edition Elegance

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aracımı Satıyorum . 1.4 Turbo Edition Elegance

Ben kesinlikle bundan sonra opel almayacağım, sebebi arabanın kalitesinden memnuniyetsizlik falan değil, servislerin ve satış bölümlerinin rezilliği yüzünden. Siz bir opel bayisine gidin de aracınızı takasa vermeye çalışın, katil olmazsanız çok sabırlıymışsınız derim.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
      Ben kesinlikle bundan sonra opel almayacağım, sebebi arabanın kalitesinden memnuniyetsizlik falan değil, servislerin ve satış bölümlerinin rezilliği yüzünden. Siz bir opel bayisine gidin de aracınızı takasa vermeye çalışın, katil olmazsanız çok sabırlıymışsınız derim.
      Piyasası 63.000 lira civarı olan aracıma 2 ayrı yetkili bayi takasta 52-53.000 alabiliriz dedi. Dışarıda kendim satmaya kalksam 65.000'den aşağıya fiyat istemem. Bayinin ölü fiyatı ile 10.000 lira fark var.

Yorum

Aracın piyasası gerçekten zayıf 45 civarına cosmolar var ilan tarihleri 1 ayı geçmiş.hayırlı satışlar dilerim..
        2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

ben dun sattım cok sukur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YMNF42
            ben dun sattım cok sukur
            Kaça verdiniz sakıncası yoksa?ne kadar sürede satıldı.

Yorum

Asıl ben 115 000 verip aldığım insigniayı satmaya kalksam satabilirmiyim onu düşünüyorum
              2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

Bizim araçlar 2.el alınıp keyifle kullanılacak araçlar."Maalesef " diyorum gönül bu aracı sıfır almak ister ama rakamlar çok ciddi düşüyor ve 1-2 yıl eski 15-20 bin km konusu bu fiyat farkının gerisinde kalıyor.
                Hele ki araca modifiye yapılmışsa satarken faydası olsa da fiyatında bir tesiri olmuyor.
                İkinci el olarak neresinden bakılırsa bakılsın alınacak en iyi araç insignia. Ama sıfır olarak aynı şeyi söyleyemiyorum.

Mesela aşağıda bir örnek ilan verelim.Bu araç bizimkilerden az yakmıyor.0-100 değeri 13-14 saniye.Özelliklerinden bahsetmeye bile gerek yok segment farklı.bu araç bizimkilerden daha kolay satılabiliyorsa geröekten piyasa dediğimiz kavram sağlıklı değil.Bu yüzdende arabamı seçerken piyasadakilerin yorumlarına değil aklıma mantığıma öncelik veriyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...91292496/detay

"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Bu fiyat bandında bir çok arac değiştirdim. İnsignia gibisi yok.
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

ben anlayabilmiş değilim. piyasada bizim araçlardan çok var ancak gerkeçten herkes satmakta sıkıntı yaşıyor. amcamın 2004 opel vectra sını ilana koyduk ve abartmıyorum koyduğum dakikadan itibaren telefonlar susmadı yalvar yakar arayanlar ve koyduğumuz fiyata 5 gün içerisinde sattık. 5 gün diyorum çünkü araya cumartesi pazar girdi. aslında 3 gün demeliydim. aslında piyasası olmayan araba kavramı diye bir kavram yok. iyi piyasası olan araba diye bir kavram var (örnek passat,jetta,renault araçları, toyota corollar gibi)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: topcanavari
                      ben anlayabilmiş değilim. piyasada bizim araçlardan çok var ancak gerkeçten herkes satmakta sıkıntı yaşıyor. amcamın 2004 opel vectra sını ilana koyduk ve abartmıyorum koyduğum dakikadan itibaren telefonlar susmadı yalvar yakar arayanlar ve koyduğumuz fiyata 5 gün içerisinde sattık. 5 gün diyorum çünkü araya cumartesi pazar girdi. aslında 3 gün demeliydim. aslında piyasası olmayan araba kavramı diye bir kavram yok. iyi piyasası olan araba diye bir kavram var (örnek passat,jetta,renault araçları, toyota corollar gibi)
                      Haklısın Hocam. Ben 97 vectramı gece 12 de ilana koydum.Gece 3 gibi ilanı açmışlar.Sabah 5:30 gibi bir telefonla uyandım.Adam Bursadan arıyor.Kardeş sizin orada saat farkı çok herhalde dedim uykulu uykulu.İşin garibi adam pazarlık yapıyor geleyim deyip durdu.Aslında özetlemek istediğim husus Fiyatı düşük araç her zaman hızlı gidiyor. Bizim araçların WW olanı da piyasa körlüğü yüzünden hızlı gidiyor.
                      "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Naçizane benim tespitimi paylaşayım. Ne araç olursa olsun piyasa fiyatının 2 bin lira altına koyun anında satılıyor. Bu ne marka-model olursa olsun farketmiyor.
                        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
                          Naçizane benim tespitimi paylaşayım. Ne araç olursa olsun piyasa fiyatının 2 bin lira altına koyun anında satılıyor. Bu ne marka-model olursa olsun farketmiyor.
                          2010 insignia için cosmo standart uygun fiyat nedir size göre aracın temiz ve masrafsız oldugunu varsayalım

Yorum

boyası kazası yoksa, km'si maks. 50-60.000 civarındaysa en az 55, en fazla 60 etmesi lazım, aciliyet yoksa.
                            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
                              Zaten problem piyasa fiyatı. 50 den başlayıp 60 a kadar var.Alıcı için piyasa fiyatı 50,satıcı için 60 Dediğiniz gibi 2 bin lirayı bu rakamlardan düştüklerinde yine orta yol bulunmuyor.Ortası 55 olsun dediğinizde alıcı da satıcı da memnun olmuyor. Ama kazası problemi yoksa biraz bekleyip hakkını almak en mantıklısı.Problemli ise Üçe beşe bakmadan kabullenmek lazım.
                              Ortalama fiyat politikası olarak Kindragona katılıyorum.Bazen parayı kullanacağınız yerin getirisi bu bedelleri amorti etmesi kolay olabileceğinden kişiye zamana ihtiyaca göre değişir.

Yorum

Hayırlı satışlar,malesef öyle 0 km insignia almak cidden büyük zarara yol açıyor.
                                Örnek vericek olursak 2012 de aldıgım insignianın 74 bin tl faturası vardı 2010 model sunroof,19 jant,dvd 800 vardı ben 55 e aldım ikinci insigniamda 2013 de almıştım oda 2010 modeldi 84 bin tl faturası vardı,flexi,sunroof,infinity,19 jant,ergonomik ısıtmalı sogutmalı koltuk kısacası en dolusuydu onuda 52 bine almıştım gerçi şuan onlarda 60 civarı olmuş misal 2009 da en full modeli 64 bin tlye alırken suan 55-60 arası satılabiliyor, oda pek zarar sayılmaz tl olarak tabiki kur olayı işin içine girmeseydi şuan40 dan ve 45 den insignia alınırdı en dolu modelleri.
                                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                                X