Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık 1.4t edition elegance

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Satılık 1.4t edition elegance

Yakın arkadaşımın sahibi olduğu araç sahibinden.com dan 286677282 ilan numarasıyla satılıktır. Araç çok temiz kullanılmış ve sahibi tarafından araç yıpratılmadan kullanılmıştır. 60 binde almıştık ikinci sahibi kendisi. araçta ufak bir boya var fotodan görebilirsiniz. Model yükselteceğinden dolayı satılıktır.

Ynt: Satılık 1.4t edition elegance

Hayırlı satışlar.

Ama yakın arkadaşınız sizi kandırmış Model yükselteceğinden değil Ev alacağı için satıyormuş Şaka bir yana hayırlısı olsun.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Ev olayı mevcut. ya ev yada araba o andaki nakit durumuna göre değişecek.

Yorum

Merhaba arkadaşlar ben Emrah İstanbuldan, bugün Pendik ATM opel bayisine 1.6 dizel otomatik insignia için gittim. Seçtiğim opsiyonlarla 120 bin tl fiyat verdiler, bendeki insigniayı takasta 45 bin tl teklif ettiler, bu rakam bana ilginç geldi. Arabayı satarken kâr ettiler, sıfır araba alacağız ordan kâr elde ediyorlar bir de bizim takasa alacakları araçtan da kâr peşindeler. 45 bin tl nedir ya böyle satış politikası mı olur ? Bilgi için araç linktedir.
        sahibinden.com/289353688
        1.4T 2012 İnsignia stil paket navi, beyaz 18"

Yorum

2. ele - takasa sıra geldi mi Opel anladığım kadarıyla kendi aracını yerin dibine gömen firmaların başında geliyor.

Bu konuda eskiden Toyota (takasa farklı marka dahi alacak olsa) iyi olurdu şuan nasıl bilmiyorum.
          2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

serzenişinizde sonuna kadar haklısınız.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

gerçekten ayıp. benim aracıma ölücü diye tabir edilen bir galeri bile 50 bin tl teklif etti. opel bayisi hele ki sıfır ve yüksek fiyatlı bir araç alıyorsanız en az 55 bin sayması gerekir ki sizin aracınızda stil paket de var. bence bir kaç farklı opel bayisinden de fiyat alın derim. saygılar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kutlu.12
                Merhaba arkadaşlar ben Emrah İstanbuldan, bugün Pendik ATM opel bayisine 1.6 dizel otomatik insignia için gittim. Seçtiğim opsiyonlarla 120 bin tl fiyat verdiler, bendeki insigniayı takasta 45 bin tl teklif ettiler, bu rakam bana ilginç geldi. Arabayı satarken kâr ettiler, sıfır araba alacağız ordan kâr elde ediyorlar bir de bizim takasa alacakları araçtan da kâr peşindeler. 45 bin tl nedir ya böyle satış politikası mı olur ? Bilgi için araç linktedir.
                sahibinden.com/289353688
                Bu arabaya mı 45.000 teklif ettiler takasta? Yuh artık
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

60 teklif ettikleri aracımı 69.a sattım...

Yorum

Orta seviye bir galeriye gitseniz bile daha insaflı teklif olur !!!
                    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Doğuş Kartal bayisinde aracıma 46bin tl teklif ettiler, fiyatı veren kişiye vw'nin ikinci el satış yapan bölümü DOD sitesinde benim aracın stil paket olmayan versiyonunun 91bin kmde ve boya ve değişeni olan aracı 61bin tl'den ilana koyduklarını gösterdim. aracı alırken 46 bin satarken en az 62 bin tlden satıyorlar ki vw satış politikasını bilen bilir indirim de yapmazlar. Hyundai Tucsona bakmak için gittim onlar da 45 bin teklif ettiler. Otomatik vitese geçmek istediğimden değiştirmeyi düşünüyorum, düşüncelerini belirten herkese saygılar.
                      1.4T 2012 İnsignia stil paket navi, beyaz 18"

Yorum

İşleniyor...
                      X