Sadece ben alisamadim bu jantlara galiba Birkac yerinde cizik vardi guzelce boyatip sifirladim oylece depoda duruyor.Opc body kit uzerine gitmiyor ama cosmoya guzel gider sanki.19 inc ihtiyaci olan varsa yazabilir anlasiriz
Ben halihazirda 20'' olan jantlari gunmetale boyadim cok kollu jantlar opc kitle daha iyi gorunuyor sanki
Plastidip ile mi boyadın? Çok güzel olmuş, ben çok beğendim
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Harika duruyor maşallah , Fatih o Alman a yazdın mı?
Abi eyvallah.Yazdim Alman arkadasa.Kendisi Alman olmasina ragmen ulkesinde olan malzemelerden haberi yok Almanyada orjinal Alutec markasi adi altinda uretilen jantlarin nerden bulduysa replikasini bulmis haliyle bilezik probleminden bahsediyor
- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE
Sadece ben alisamadim bu jantlara galiba Birkac yerinde cizik vardi guzelce boyatip sifirladim oylece depoda duruyor.Opc body kit uzerine gitmiyor ama cosmoya guzel gider sanki.19 inc ihtiyaci olan varsa yazabilir anlasiriz
Ben halihazirda 20'' olan jantlari gunmetale boyadim cok kollu jantlar opc kitle daha iyi gorunuyor sanki
Plastidip ile mi boyadın? Çok güzel olmuş, ben çok beğendim
Yok abi plastidip i onermedi boyayı yapan arkadas.Direk karma karisim yapip 2 ayri gun 2 kat seklinde atildi.Gayet temiz ve sorunsuz bir gorunumu var.İlerleyen zamanlarda ne olur bilinmez tabi
- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE
hazır forum kullanıcılarından satan yokken rahat rahat yazayım; @emrah33 gibi bu 19" jantlar benim de en beğenmediğim jantlar bu araba için. tümüyle zevk meselesi. 20" bumerang?! ile galaxy çok güzel bence. bizim cosmo jantlar da ortalama diye düşünüyorum. 17" edition elegance jantları bence daha şık bizim cosmolardan.
Yorum