Sen ne diyorsun o sese ben baylıylrdum projektör gibi valla, öndelinin beynini alıyordu benimki, afl den çok daha fenaydı sellektörü ayrıca bende o fiyatlara mal etmiştim ama pazarlık sünnettir o başka , ben karışmam
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
O ses kapalı ortamdan dolayı çok duyuluyor aracın içinde ve açık alanda yoldayken pek duyulmuyor sma bizim garajda kspalı orada ses aynı öyle yankı yapıyordu
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Sen ne diyorsun o sese ben baylıylrdum projektör gibi valla, öndelinin beynini alıyordu benimki, afl den çok daha fenaydı sellektörü ayrıca bende o fiyatlara mal etmiştim ama pazarlık sünnettir o başka , ben karışmam
Anladım çok teşekkürler.Hakan bey fiyatta birşeyler yaparsa almayı düşünüyorum.sanırım tak çalıştır olayı dır. ilave aparat falan gerekmiyordur.
Serkan abi aracın içindeyken. Çalışır vaziyette o ses gelmiyo..bodrum gibi ses yankı yapan yerlerde aracı çalıştırmadan sellektör yaparsan ses çıkıyo aksine ben o sesten keyif alıyorm şimşek çakıyo gibi oluyofiyatta bişeyler daha yaparım kullanacaksanız işinize yaricaksa...hangi şehirde oturuyosunuz abi
Farların yan sanayisi yok zaten abi orjinal çıkma far..0 değil yani aldığım farlar sıfır almaya kalksan sade farlar 4 5 lira tutar içerisindeki işlemi ve editiona uyarlanmasını saymıyorm bile
Serkan abi aracın içindeyken. Çalışır vaziyette o ses gelmiyo..bodrum gibi ses yankı yapan yerlerde aracı çalıştırmadan sellektör yaparsan ses çıkıyo aksine ben o sesten keyif alıyorm şimşek çakıyo gibi oluyofiyatta bişeyler daha yaparım kullanacaksanız işinize yaricaksa...hangi şehirde oturuyosunuz abi
Soğukluk sıcaklık ne durumda abi..şimdi farlar bana geldiğinde havalar soğuktu iyice kapatılmamıştı o yüzden buğu yapıyodu..ben en son durumda ikisinide tamamiyle kapattırdım buğu yapmıyo bu sıralar hava sıcak ama geceleri ister istemez soğuyo normal şartlarda buğu yapardı yapmadı..aaba diyorm balıkesir soğukluk sıcaklık farkı varmı çok..
Fatih abi bunca muhabbetimizin üstüne pahalı dedin ya gücendimevet abi kullandım toplasan 15-20 gün..birini kapattırdık halloldu dğeri buğu yapmaya başladı dğerini kapattık aha bu zamana kdr geldik
Yorum