Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tasarım cosmo farlarım satılıktır

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Tasarım cosmo farlarım satılıktır

Yazın yapma gibi bi lüksü olmaz ama kışın çok soğuyomuş abi..bu farlarda zenon ısısı yüksek ya merceği açar açmaz elini farın önüne götür soba gibi çok abartılı bi şekilde değil tabi ama ısıtıyo..şimdi o soğukla içerdeki sıcak karışımı bi sorun olurmu dye düşünüyorm..buğu pek bi sorun değil aslında ama bende çok takıyorm sıfır araç nasılsa öyle olsun istiyorm..sende alıyosun öyle istersin..dyorum abi sıkıntı yok şimdilik ben iyice kapattırdım hatta kapakların içini bile silikonladım kaç defa test ettirdim herhangi bi yerinde kaçak varmı dyr

Yorum

Açıklamaların için teşekkür ederim.şimdi gelelim esas konuya.Fiyat ne düşünüyorsun.
      1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

Abi 500 de kullandığıma sayarım odur yani daha aşağısı zarar ederim..ha keyfin zararı olmaz ama ben bu farları adam etmek için gerçekten 1-2 ay uğraştım..çıkma far düşünüldüğü gibi olmuyo şuan öyle bi hale getirdim ki herhangi bi yerinde ezik kırık çatlak patlak yok..bunlar içinde sadece açtırmak kapatma 100 lira dyolar..yeminle söylüyorm farlar bana geldikten sonra beyin dışında 350 400 liram gitti..ha değmedi mi sonuna kadar değdi sıkıntısız bi şekilde kullanıyorum..bi artısını daha söyleyim farları tasarlattığım usta her konuda sana yardımcı olacaktır farları en aldım dye muhattabı ben değilim bi sorunla karşılaştığın zaman farlar her zmn onundur..şayet olurda anlaşırsak falan ben ona bahsederim bu konuyu sizede numarasını veririm farların ne durumda olduğu içindeki sistemi kalitesi hakkında detaylı bilgi verir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
          Abi 500 de kullandığıma sayarım odur yani daha aşağısı zarar ederim..ha keyfin zararı olmaz ama ben bu farları adam etmek için gerçekten 1-2 ay uğraştım..çıkma far düşünüldüğü gibi olmuyo şuan öyle bi hale getirdim ki herhangi bi yerinde ezik kırık çatlak patlak yok..bunlar içinde sadece açtırmak kapatma 100 lira dyolar..yeminle söylüyorm farlar bana geldikten sonra beyin dışında 350 400 liram gitti..ha değmedi mi sonuna kadar değdi sıkıntısız bi şekilde kullanıyorum..bi artısını daha söyleyim farları tasarlattığım usta her konuda sana yardımcı olacaktır farları en aldım dye muhattabı ben değilim bi sorunla karşılaştığın zaman farlar her zmn onundur..şayet olurda anlaşırsak falan ben ona bahsederim bu konuyu sizede numarasını veririm farların ne durumda olduğu içindeki sistemi kalitesi hakkında detaylı bilgi verir
          Doğrudur kardeşim haklısın,ama benim bütçemi aşıyor.bu rakam.sonuçta sen buna bir emek vermişsin,uğraşmışsın.saygı duyuyorum,ama benim tarafımdan bak sonuçta çıkma ve ikinci el.aldığımda ne kadar süre kullanabilirim belli değil,arıza yapma durumu varsa ve yaptığında adanadaki usta ya yollamam gerek.ikigün gidiş,ikigün dönüş iki gün işlem sürse bir hafta zaman kaybı.Buhar yapmama garantisi yok.açıkcası aklımdaki fiyat için biraz fazla.ilgin için teşekkürler.

Yorum

Benim yaptırdığım usta ankarada abi..abi haklısın çıkma far sonuçta ama illaki çıkma almak zorundasın dediğim gibi sıfır gm far almaya kalksan yaptıracağın işlemle dağlar bayırlar olur..ynede sorayım abi aklındaki fiyat ne

Yorum

özelden yazdım fiyatı

Yorum

Fatih abi bunca muhabbetimizin üstüne pahalı dedin ya gücendimevet abi kullandım toplasan 15-20 gün..birini kapattırdık halloldu dğeri buğu yapmaya başladı dğerini kapattık aha bu zamana kdr geldik
                Abim,sen yanlış anlama da 3.000 Tl verdiğin ve az da olsa kullandığın farı 3.000 Tl'ye satamazsın gibime geldi.Yani insan ona o parayı vereceğime kendim yeniden yaptırırım da diyebilir. O bakımdan dedim ben.
                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Fatih abi saygım var biliyosun sen ne dyosan odur olay bitmiştir

Yorum

Ben söyliyeyim tasarım vs dısında çıkma farı 900e bulunur çifti sonra xenon takımları vs vs derken 1700 e mal olur oda minimum
                    Bence anlaşın,Hakan kardeşim sende baska birine zor satarsın bu farları orta yolu bulun derim 2200 e bağlayın işi
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Fatih abi saygım var biliyosun sen ne dyosan odur olay bitmiştir
                      Eyvallah yiğidim...
                      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

bir arkadaşın niyeti satmak diğer arkadaşın niyeti almak arada biryerlerde buluşulabilir tahminimce iki tarafında ili görülür

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          Ben söyliyeyim tasarım vs dısında çıkma farı 900e bulunur çifti sonra xenon takımları vs vs derken 1700 e mal olur oda minimum
                          Bence anlaşın,Hakan kardeşim sende baska birine zor satarsın bu farları orta yolu bulun derim 2200 e bağlayın işi
                          kadir abicim bu gidişle birbirimizi yiyecez biz seninle hiç aynı fikirde olamıyoruzşaka falan forumun şerefi var yaparız bişeyler önemli değil kalpler bir olsun..ben hiç bir malımdan yada ürünümden zarar etmek istemem..ilan verdim sahibindene 4500 lira ha nedir 3500 e kdr orda veririm daha aşağısına satmam..bugün satılmazsa yarın satılır yarın olmaz ise dğer gün belki dğer yıl ama biri çıkar hoşuna gider alır..velakin söz konusu forum olunca farlar başkasının aracında da olsa forumdaki tüm araçlar benim gibi gururlandığım araçlar o yüzden o kdr çok takıntı etmiyorm

Yorum

Bu islemi bir ara arastirmistik.Ciddi ciddi 3.5-4 bin lira arasi gibi bir fiyat cikartmistik.Arkadasin arac edition eleganceydi bu fiyati duyunca sat cosmo al dedim.Sattigi fiyatin ustune 3 lira koyup daha dusuk kilometrede sunrofflu bir cosmo aldi.Nasip bu isler fakat bence far icin ciddi bir rakam.Burda verilmis bir emek ve maliyet var.En az 3 lira bandinda tutacaktir sanayide oldurulen zaman,patlatilan beyin,yakit vs saymiyorum bile.Satan da alan da hakli bu durumda.Kisisel tavsiyem nacizane bekletmeden satmank yonunde.Cunku pek az kisi sifirdan bu ise kalkisip bu kulfetlerin altina girer.Umarim degerinde en azindan el emeginizi ve harcadiginiz vaktin bir nebze karsiligi bulunur.Simdiden alanada satanada hayirli olsun

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
                            - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
                            - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fatihdemircelik
                              Bu islemi bir ara arastirmistik.Ciddi ciddi 3.5-4 bin lira arasi gibi bir fiyat cikartmistik.Arkadasin arac edition eleganceydi bu fiyati duyunca sat cosmo al dedim.Sattigi fiyatin ustune 3 lira koyup daha dusuk kilometrede sunrofflu bir cosmo aldi.Nasip bu isler fakat bence far icin ciddi bir rakam.Burda verilmis bir emek ve maliyet var.En az 3 lira bandinda tutacaktir sanayide oldurulen zaman,patlatilan beyin,yakit vs saymiyorum bile.Satan da alan da hakli bu durumda.Kisisel tavsiyem nacizane bekletmeden satmank yonunde.Cunku pek az kisi sifirdan bu ise kalkisip bu kulfetlerin altina girer.Umarim degerinde en azindan el emeginizi ve harcadiginiz vaktin bir nebze karsiligi bulunur.Simdiden alanada satanada hayirli olsun
                              detaylı ve öz olmuş yaşadığım durumun ta kendisi..keyfi olduğu için gerçekten 3e 5 e bakmıyorum..sadece farları 1 aydan fazla süre bekledim hani bunun yemini olmaz ama farların aynı gün elime geçmesi için 300 500 belki fazla verirdimde..bizim burda sanayi uzak bide insignia gibi bi araçla gidiyosun her gidişim gelişim 50 liradan fazla yakıt götürdü abartısız söylüyorm 7 -8 defa sadece gittim geldim bazı yapışlarımda far hala randuman almıyodu bi yerinden hava alıyodunen son adam dedi ilaç sıkıyorum içine test ediyorm kaçağı geç hava almıyo dyodu kapakları silikonladı kesin ordan bi yerden alıyodur dedi oralarıda silikonlayınca herşey halloldu..bu uğraş bu huzursuzluk ömrümden ömür aldı bu işe girdiğime lanet ettim abartısız..keşke verdiğim parayla bitseydi sizinde dediğiniz gibi..ağzına yüreğine sağlık

Yorum

İşleniyor...
                              X