Insignia mı babama vereceğim için yarıya kadar montajını yaptığım dvd 800'ler için interface, geri görüş kamerasını (hiç takılmadı geri görüş) söktüm isteyen olursa veririm, temiz cosmo 18 inç jant lastikle de takas olur (arabanın üzerindeki 20 inç jant lastiği babam böyle süremeyeceği için mecburen sökeceğim). İçerisinde türkiye haritasının yüklü olduğu sd kart falan da mevcut)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
interface, kamera
Collapse
X
-
Ynt: interface, kamera
Orjinal yazı sahibi: kingdragonInsignia mı babama vereceğim için yarıya kadar montajını yaptığım dvd 800'ler için interface, geri görüş kamerasını (hiç takılmadı geri görüş) söktüm isteyen olursa veririm, temiz cosmo 18 inç jant lastikle de takas olur (arabanın üzerindeki 20 inç jant lastiği babam böyle süremeyeceği için mecburen sökeceğim). İçerisinde türkiye haritasının yüklü olduğu sd kart falan da mevcut)
2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme
-
Ben montaja başlamış, bayağı da ilerlemiştim (yaklaşık 1 yıl belki de daha fazla sürdü) ama deneme fırsatı bulamadan sökmek zorunda kaldım, bir tane küçük düğme var, onunla değiştiriliyor. Fatih hocamın arabada da aynısından var sanırım.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Yanlış anlamadıysam 20' jantları 18' jantla takas etmek istiyorsunuz. Tabiki üste para almak kaydı ile. Mümkünse jantların resmini koyabilirmisiniz.ben 20' düşünüyorım ve pahalı geldiği için alamıyorum. İmzadaki aracımın jantlarını beğenirsen konuşalım
Yorum
-
Fiyat bildirebilir misiniz?
İsterseniz ahmeterdem59@gmail.com adresine, yada whatsApp 0533 727 83 94 'e de gönderebilirsiniz.
İyi günler.
Yorum
Yorum