Arkadaşlar, aliexpres den aldığım gösterge paneli koruyucu film aracıma uygun gönderilmedi. Makyajsız kasa için gönderildi. Adam paramı iade etti ve elimde filmler kaldı. İsteyen olursa ücretsiz verebilirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gösterge Paneli Koruyucu Film - İsteyene Bedava verilecektir.
Collapse
X
-
Ynt: Gösterge Paneli Koruyucu Film - İsteyene Bedava verilecektir.
Orjinal yazı sahibi: tomerogluArkadaşlar, aliexpres den aldığım gösterge paneli koruyucu film aracıma uygun gönderilmedi. Makyajsız kasa için gönderildi. Adam paramı iade etti ve elimde filmler kaldı.
Neyse ki siz çok şanslısınız...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aliuluerOrjinal yazı sahibi: tomerogluArkadaşlar, aliexpres den aldığım gösterge paneli koruyucu film aracıma uygun gönderilmedi. Makyajsız kasa için gönderildi. Adam paramı iade etti ve elimde filmler kaldı.
Neyse ki siz çok şanslısınız...Insignia Cosmo 1.6 CDTI AT- Flex Ride - Çevre Görüş 2 - Park & Go - Sunroof - Kış Paketi 2 - Mahagony Kahve
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tomerogluOrjinal yazı sahibi: aliuluerOrjinal yazı sahibi: tomerogluArkadaşlar, aliexpres den aldığım gösterge paneli koruyucu film aracıma uygun gönderilmedi. Makyajsız kasa için gönderildi. Adam paramı iade etti ve elimde filmler kaldı.
Neyse ki siz çok şanslısınız...
Yorum
-
bana da aynısını yaptılar bende iade aldım ücreti. ilk başta biz doğru ürünü gönderdik bakın çince yazıyor diyecekler. sonra sizde adamın sattığı ürünün ekran görüntüsünü alıp kendisine gönderin ve gelen ürünün resmini çekin. Dispute açarkende şuna dikkat edin. ürünü geri göndermeyeceğim seçeneğini seçin, yoksa yurt dışı için gönderme ücreti ödersiniz.
Bunlar cin olmadan 3 kuruş için adam çarpmaya çalışıyor. her ay 1000 gönderiden 500 ü bizim gibi uğraşmasa ortalama 5 dolardan 2500 dolar eder. neyse bana da güya doğru mal gönderdiğini bak burada yazıyor çince falan gibi şeyler söyleyince bende inat ettim tartışarak ve open dispute açıp 3 kuruşta olsa iademi aldım ve özür diledi. tabi bir ricası var dolandırıcı kardeşimizin olumlu feedback rica ediyor. tabiki yapmayacağım
çat pat ingilizcemle parayı iade alma konuşmalarımız böyle
En alttakiler ilk mesajlar. alttan yukarı doğru sonuçlanıyor.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum