Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OPEL İNSİGNİA 2012 MODEL 51 BİN KM DE 60000 TL YE SATIYORUM ARKADAŞLAR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: OPEL İNSİGNİA 2012 MODEL 51 BİN KM DE 60000 TL YE SATIYORUM ARKADAŞLAR

Orjinal yazı sahibi: VasiiliZaitsev
    57.000 TL ye satılmıştır arkadaşlar. Bundan sonra opelin yanına yaklaşmam
    "Opel'in yanna yaklaşmam" cümlesini açabilirmisiniz lütfen?

@VasiiliZaitsev

Bu ne yaman çelişki anne. Birisi bir daha opele yaklaşmam diyor. Ben almak için Opel bakıyorum. Hayır bilmediğim bir şey varsa söyleyin bileyim. B yaşıma kadar Opel Record’a bindim, Opel Manta’ya da bindim. Babamın Opel Astra’sını kullandım. Kendim Opel Tigra’mı kullandım. Şirketin Opel Combo’sunu kullandım. Kayınpederimin Opel Vectra’sını kullandım. Şimdi satn almak için Opel İnsignia bakıyorum. Ben neyi görmedim gözden kaçırdım çok merak ediyorum. Şu an bir Ford kullanıyorum evet, bundan 2 önceki aracım da Ford’du, Allah şahit o arabayı hurdaya çıkarana kadar kullandım. Piyasada parçası kalmayınca kilo parasına sattım resmen.
    Ford ve Opel hiç sorun yaşamadım.

Siz neden bir daha Opel’in yanına yaklaşmam cümlesini sarf ettiniz hakikaten merak ettim. Ve yanına yaklaşıp üstünüze alacağınız, içine gireceğiniz araç hangisidir?
    Ha bu arada şunu da geçirmeden lafı sokmadan edemeyeceğim, bende yara kaldı. Bu yıllara yayılan tecrübemle şunu eklemek isterim ki, Evren Oto’ya bir daha gitmem, Haramidere’deki Opel bayisiyle de de sıfır araç için masaya oturmam.

"Söz, söyleyenin sıfatıdır"

Yorum

aracı satmadan önce SATIYORUM yazınız ile birlikte, bir daha Opele yaklaşmam deseydiniz. Sattıktan sonra bunu söylemeniz iyiymiş yani Bu sorunlar neymiş bilmek isteriz.
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Sanırım düşük fiyata gittiği için öyle diyor.
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Galiba öyle. Çok ciddi fiyat kaybediyor ikinci ele düştüğünde.
          "Söz, söyleyenin sıfatıdır"

Yorum

Ülkemizde bazı markalar hariç neredeyse bütün araçlar 2. ele düştüğünde değer kaybediyor. Piyasada otomobil bollaştıkça normal, amerikaya, ingiltereye falan bakın 1.000-.2000 dolarlara, sterlinlere bile binilebilecek düzeyde arabalar alınabiliyor.

Yorum

Değer kaybetmesi eğer sorunsa vw grubu dizel alınabilir. Yok enflasyona rağmen değer kaybetmesin deniyorsa alt sınıf araç alınıp üstü döviz yapılabilinir. Ama paraya ihtiyacı olup malı ederinden düşük değere satmak hiç yaşamak istemem.

Yorum

Hasar kayıtlı 2012 Edition Elegance 60.000'e gitmiş, daha ne olsun. bence gayet iyi bir rakam.
                InsigniaTEAM

Yorum

Gerçekten iyi sayılacak rakama ve çok hızlıca satmış arkadaş.Kusura bakmasın ama daha ne istiyor bende anlamadım .Üstüne birde hediyemi verecekler bilemedim. Neyse demek araç ile ilgili sıkıntı yaşamış olabilir.
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    Hasar kayıtlı 2012 Edition Elegance 60.000'e gitmiş, daha ne olsun. bence gayet iyi bir rakam.
                    57.000'e gitmiş, yine de fena değil

Yorum

Arkadaşlar aracımda hiçbir sorun sıkıntı yoktu. Bakımlarını her yıl 1 ay önceden yaptıran birisiyim. Ben gerçekten insigniayı 2012 yılında alırken çok severek aldım ve hayallerimi süsleyen bir araçtı. Şimdi gelelim birdaha opel almam dememin sebebine. İnsignia aracım soğuk karlı havaları sevmiyordu karlı havada kaldığında sensörler bazen çalışıp bazen çalışmıyordu. Bunu yetkılı servıse gösterdim sorun olmadığını bazen elektronik olduğu için hatalar olabileceğini söylediler eyv dedım. Arabayı kapalı otoparka çektiğimde ise sorun düzeliyordu. Şarj dinamosu bozuldu 3 defa akü den problem yaşadım. 2.0 motor olmasına rağmen yokuş çıkarken bağırıyor yokuş aşağı inerken ise vites değiştirmiyordu. Vites geçişleri çok sertti. Yazın tatile gittiğimde şanzuman arızası verdi eyvah dedım yolda kalıcam hemen aracımı sürekli götürdüğüm ustayı aradım kendisi bana kontağı aç kapat düzelir dedi sıcak hava olduğu için okuma hatası vermiştir dedi. Ve kontağı açıp kapattım düzeldi istanbula geldiğimde ise şanzumana baktırdım sorun çıkmadı. Bagajı kumanda ile açıyordum 1 defa bozuldu bir parçası değiştir elektronik. 3 defa arka sis lambası yandı garantiden değişti. Aracım sürekli sola çekiyordu defalarca rot balans yaptırdım yinede düzelmedi. Lastikleri değiştirdim yinede düzelmedi. Aracım en son satmadan önce 10.6 yakıyordu şehir içi. Bu tarz problemleri yaşadım. EN BÜYÜK DERDİM DE DEĞERİNİN ÇOK ÇOK ALTINDA BİR FİYATA GİTMESİYDİ. Opelin türkiyede ki tutumundan dolayı insignia gibi bir aracı 57 65 bin civarı satmak çok acı verici. Kaldıki en corsa bugün 40 45 ediyorsa reno clio 55 60 ediyorsa polo 65 bine satılıyorsa insignianın değeri çok düşük ve 2. el piyasası berbat. Eğer ben passat sahibi olsaydım bu sıkıntıyı çekmezdim. Ayrıca aracı kısa sürede satmamım sebebi tanıdık olduğu için yoksa yüzüne bakan yoktu. Son olarak mercedes a 180 amg benzinli aldım her yönüyle ama her yönüyle harika bir araç. Bana opel için bir çok arkadaşım almanyanın tofaşı diyordu ama ben hak vermiyordum gerçekten de öyleymiş opel pişmanlıkmış bu kadar arıza veren servisten çıkmayan bir araç daha görmedim.

Yorum

İşleniyor...
                      X