Aracım 1.4t elegance edition BRC LPG Yağlamalı kit necvox dvd player navi var üzerinde 45 binde darbe boya değişen yok iki yerde boya rütuşu var yanılmıyorsam bakımı yapıldı...bu aralar değiştirme ihtimalim olabilir...sizce ne kadara gider?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
NE KADAR EDER?1.4T
Collapse
X
-
Ynt: NE KADAR EDER?1.4T
Şu sıralar piyasa kötü.Ben aracımı satamadım.Ödeme ile ilgili başka birçözüm yolu buldum çok şükür.Bana göre aracınızın 60 dan aşağıya gitmemesi gerekli.Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun.2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof
2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum
-
Aşağı yukarı aynı araca yeni sahip olmuş biri olarak aracınızın 55-60binTL etmesini çok isterim. 2012 Ağustos çıkışlı 81.000KM'de servis bakımlı kazasız boyasız değişensiz yeni stil paketli aracımı gerek benim bütçem gerek piyasanın durgunluğu gerekse satıcı tarafın ev alması nedeniyle acil satması nedeniyle 50.000TL'ye aldım. Bu kesinlikle doğru bir kıyaslama değil tabiki ama piyasalar gerçekten çok durgun. Havalar biraz ısınıp günler uzadıkça insanların talepleri artacaktır tabi bununla birlikte fiyatlarda...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OGOKTASAşağı yukarı aynı araca yeni sahip olmuş biri olarak aracınızın 55-60binTL etmesini çok isterim. 2012 Ağustos çıkışlı 81.000KM'de servis bakımlı kazasız boyasız değişensiz yeni stil paketli aracımı gerek benim bütçem gerek piyasanın durgunluğu gerekse satıcı tarafın ev alması nedeniyle acil satması nedeniyle 50.000TL'ye aldım. Bu kesinlikle doğru bir kıyaslama değil tabiki ama piyasalar gerçekten çok durgun. Havalar biraz ısınıp günler uzadıkça insanların talepleri artacaktır tabi bununla birlikte fiyatlarda...
sizin aldığınız fiyat çok çok iyi tabi lpg yok sanırım...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusufhoca47Orjinal yazı sahibi: OGOKTASAşağı yukarı aynı araca yeni sahip olmuş biri olarak aracınızın 55-60binTL etmesini çok isterim. 2012 Ağustos çıkışlı 81.000KM'de servis bakımlı kazasız boyasız değişensiz yeni stil paketli aracımı gerek benim bütçem gerek piyasanın durgunluğu gerekse satıcı tarafın ev alması nedeniyle acil satması nedeniyle 50.000TL'ye aldım. Bu kesinlikle doğru bir kıyaslama değil tabiki ama piyasalar gerçekten çok durgun. Havalar biraz ısınıp günler uzadıkça insanların talepleri artacaktır tabi bununla birlikte fiyatlarda...
sizin aldığınız fiyat çok çok iyi tabi lpg yok sanırım...
İnşallah gönlünüzden geçen rakama satarsınız
Yorum
-
Merhaba,
Bende aynı seviyede bir araç ( 2012 1.4 T) düşünüyorum 49.000 TL'ye de var 60.000 TL'ye de. Bu kadar farklı fiyatlar kafa karıştırıyor. 51.000 TL'ye bırakan var fakat Lpg düşündüğüm için maliyetim çok yükselecek. Bu araç için tahmini Lpg dönüşüm kaç TL olur?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SabrigMerhaba,
Bende aynı seviyede bir araç ( 2012 1.4 T) düşünüyorum 49.000 TL'ye de var 60.000 TL'ye de. Bu kadar farklı fiyatlar kafa karıştırıyor. 51.000 TL'ye bırakan var fakat Lpg düşündüğüm için maliyetim çok yükselecek. Bu araç için tahmini Lpg dönüşüm kaç TL olur?
Yorum
-
Bilgi için teşekkür ederim. Yetkili serviste mi yapmak mantıklı yoksa bu işi iyi yapan harici şirketlerden birinde yapsak da sağlıklı olur mu? İnternetten araştırmalarımda bir şirket Türkiye'de bu işi en iyi kendilerinin yaptıklarını söylüyor. 50.000 civarında araca uygulamışlar. Bu tarz bir yerde yaptırmak sorun yaratmaz inş.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sabrig
Bilgi için teşekkür ederim. Yetkili serviste mi yapmak mantıklı yoksa bu işi iyi yapan harici şirketlerden birinde yapsak da sağlıklı olur mu? İnternetten araştırmalarımda bir şirket Türkiye'de bu işi en iyi kendilerinin yaptıklarını söylüyor. 50.000 civarında araca uygulamışlar. Bu tarz bir yerde yaptırmak sorun yaratmaz inş.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sabrig
Yorum
Yorum