Duyuru

Collapse
No announcement yet.

NE KADAR EDER?1.4T

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• NE KADAR EDER?1.4T

Aracım 1.4t elegance edition BRC LPG Yağlamalı kit necvox dvd player navi var üzerinde 45 binde darbe boya değişen yok iki yerde boya rütuşu var yanılmıyorsam bakımı yapıldı...bu aralar değiştirme ihtimalim olabilir...sizce ne kadara gider?
    insignia 2012 1.4t 140hp necvox navi 18" jnt BRC yağlamalı kit

Ynt: NE KADAR EDER?1.4T

56 58 bandında satılabilir diye düşünüyorum

Yorum

Şu sıralar piyasa kötü.Ben aracımı satamadım.Ödeme ile ilgili başka birçözüm yolu buldum çok şükür.Bana göre aracınızın 60 dan aşağıya gitmemesi gerekli.Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun.
      2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
      2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
      2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Piyasa yaza doğru açılır. Fiyat olarakta geçtiğimiz yaza göre biraz daha düşük gibi.
        İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Aşağı yukarı aynı araca yeni sahip olmuş biri olarak aracınızın 55-60binTL etmesini çok isterim. 2012 Ağustos çıkışlı 81.000KM'de servis bakımlı kazasız boyasız değişensiz yeni stil paketli aracımı gerek benim bütçem gerek piyasanın durgunluğu gerekse satıcı tarafın ev alması nedeniyle acil satması nedeniyle 50.000TL'ye aldım. Bu kesinlikle doğru bir kıyaslama değil tabiki ama piyasalar gerçekten çok durgun. Havalar biraz ısınıp günler uzadıkça insanların talepleri artacaktır tabi bununla birlikte fiyatlarda...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS
            Aşağı yukarı aynı araca yeni sahip olmuş biri olarak aracınızın 55-60binTL etmesini çok isterim. 2012 Ağustos çıkışlı 81.000KM'de servis bakımlı kazasız boyasız değişensiz yeni stil paketli aracımı gerek benim bütçem gerek piyasanın durgunluğu gerekse satıcı tarafın ev alması nedeniyle acil satması nedeniyle 50.000TL'ye aldım. Bu kesinlikle doğru bir kıyaslama değil tabiki ama piyasalar gerçekten çok durgun. Havalar biraz ısınıp günler uzadıkça insanların talepleri artacaktır tabi bununla birlikte fiyatlarda...
            benim araç 4 yılını doldurdu aralık ayında ben bu haziran ayında 35.000 km de iken 55.750 tl ye aldım ve lpg taktırdım...o sıralar piyasa 56.500 57.500 arasında değişiyordu hasarsız araçlar tabi...aracım 45 binde şu an darbe boya falan da yok hem temiz hem km düşük ilana çıkarsam 60-61 gibi çıkmayı düşünüyorum o da şu an piyasa düşük zaten belki yaza doğru...

sizin aldığınız fiyat çok çok iyi tabi lpg yok sanırım...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusufhoca47
              Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS
              benim araç 4 yılını doldurdu aralık ayında ben bu haziran ayında 35.000 km de iken 55.750 tl ye aldım ve lpg taktırdım...o sıralar piyasa 56.500 57.500 arasında değişiyordu hasarsız araçlar tabi...aracım 45 binde şu an darbe boya falan da yok hem temiz hem km düşük ilana çıkarsam 60-61 gibi çıkmayı düşünüyorum o da şu an piyasa düşük zaten belki yaza doğru...

sizin aldığınız fiyat çok çok iyi tabi lpg yok sanırım...
              Evet araçta LPG yok, Navimex ve Turn Push'u sonradan ben taktım. Ayrıca araçta orta seviyede kış lastiği var ve yazlıklar yok yani ay başında 4 lastik masrafı beni bekliyor. Son olarak Sizin araca göre dez avantajı tüm ağır bakımları dahil yetkili serviste yapılsa bile 81.000km'de aldım.

İnşallah gönlünüzden geçen rakama satarsınız

Yorum

Merhaba,

Bende aynı seviyede bir araç ( 2012 1.4 T) düşünüyorum 49.000 TL'ye de var 60.000 TL'ye de. Bu kadar farklı fiyatlar kafa karıştırıyor. 51.000 TL'ye bırakan var fakat Lpg düşündüğüm için maliyetim çok yükselecek. Bu araç için tahmini Lpg dönüşüm kaç TL olur?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sabrig
                  Merhaba,

Bende aynı seviyede bir araç ( 2012 1.4 T) düşünüyorum 49.000 TL'ye de var 60.000 TL'ye de. Bu kadar farklı fiyatlar kafa karıştırıyor. 51.000 TL'ye bırakan var fakat Lpg düşündüğüm için maliyetim çok yükselecek. Bu araç için tahmini Lpg dönüşüm kaç TL olur?
                  BRC+Yağlama kitini geçen yaz 2450 tl ye taktırdım ben...o ara prins için 3500-4000 civarında bi fiyat almıştım yanlış hatırlamıyorsam eğer...

Yorum

Bilgi için teşekkür ederim. Yetkili serviste mi yapmak mantıklı yoksa bu işi iyi yapan harici şirketlerden birinde yapsak da sağlıklı olur mu? İnternetten araştırmalarımda bir şirket Türkiye'de bu işi en iyi kendilerinin yaptıklarını söylüyor. 50.000 civarında araca uygulamışlar. Bu tarz bir yerde yaptırmak sorun yaratmaz inş.

Yorum

Bilgi için teşekkür ederim. Yetkili serviste mi yapmak mantıklı yoksa bu işi iyi yapan harici şirketlerden birinde yapsak da sağlıklı olur mu? İnternetten araştırmalarımda bir şirket Türkiye'de bu işi en iyi kendilerinin yaptıklarını söylüyor. 50.000 civarında araca uygulamışlar. Bu tarz bir yerde yaptırmak sorun yaratmaz inş.
                      Merhaba, önceki aracım varken çok araştırmıştım, İstanbul Beylikdüzü'nde Landirenzo takan bir yer var, oldukça bilinen bir yer, ben oraya taktıracaktım ancak çok fazla km yapmayınca vazgeçmiştim. En güzel tarafı LPG dolum ağzını depo kapağının içine koydukları için, bu şekilde dışarıdan hiçbir şekilde anlaşılmaması...

Yorum

servisten ziyade çok bilinen bir ustaya taktırmak daha mantıklı...o yüzden iyi araştırmak lazım...lpg de marka 2. plandadır bence...1. planda işini iyi yapan lpg ustası gelir...takan kişi işini savsaklarsa prins taksan ne fayda...o şirketin kullanıcı yorumları vardır illa ki nette gerçi forumda da taktıran bir sürü kişi var onlara da sorabilirsiniz...mardin civarında iseniz buradaki usta çok iyi...lpg için sağlam takılacaksa 400-500 km bile yol gidilebilir...

Yorum

İşleniyor...
                        X