Arkadaslar 1.6 T 180bg Insignia da yalnizca 500km kullandigim K&N performans filtremi dizel bir arac aldigim icin elden cikartiyorum. Fitrenin durumu resimlerde goruldugu gibi tertemizdir. Kutusu goruldugu uzere mevcut ancak sticker lar onceki aracta yapisik gittigi icin eksik. Fiyat:180 tl son! kargo bana aittir. ok
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
K&N performans filtre
Collapse
X
-
Ynt: K&N performans filtre
Cagri bey dogrusu ayni mi degilmi diye kontrol etmedim. Diesel motorda performans filtrenin ne derece yarar saglayacagini bilmiyorum. Birde aracim garantide oldugu icin her bakimda filtre polemigi yasamak istemiyorum. Her seferinde sok tak olmasin dedim.1.6 cdti Cosmo+Flexride
Yorum
-
Ynt: K&N performans filtre
Orjinal yazı sahibi: alpAcklCagri bey dogrusu ayni mi degilmi diye kontrol etmedim. Diesel motorda performans filtrenin ne derece yarar saglayacagini bilmiyorum. Birde aracim garantide oldugu icin her bakimda filtre polemigi yasamak istemiyorum. Her seferinde sok tak olmasin dedim.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
Yorum