Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sprintbooster ( gerçek oto ) ve Sporvanalı eksozum satılıktır.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sprintbooster ( gerçek oto ) ve Sporvanalı eksozum satılıktır.

Arkadaşlar aracımı sattıgım için ürünler boşa çıktılar uygun fiyata satıyorum
    Sprintbooster gerçek otoda 1200₺ alınmıştır 550₺ son fiyatımdır. 3 farklı modu vardır
    Ve her modun 3+ 3- seviyesi vardır. Spor + sporextra + ekonomi modlar bunlardır piyasanın en kaliteli
    Ürünüdür. 2012 insignia 1.4T da takılıydı. Aracım seri bir şekilde hızlansın bayırda tepede kalmasından şikayetçiyseniz
    Gaza bastıgınız anda çok ser şekilde hızlansın diyorsanız kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum.
    Egzoz ise arkadasımın babası egzozcu ve orda takılmıştır aşırı abartı olmamak kaydı ile
    Spor çok hoş bir sesi vardır piyasadaki dandik egzozlardan degildir ben 450₺ taktırdım çok makül bi fiyata 150₺ son fiyatım olarak satmaktayım. Kesinlikle ve kesinlikle pişman olmuyacagınızdan emin olabilirsiniz.
    Ps4 ile takas edebilirim. Herkese hayırlı günler dilerm

Ynt: Sprintbooster ( gerçek oto ) ve Sporvanalı eksozum satılıktır.

Bir düzeltme, sattığınız ürünün markası Sprint Booster değil diye düşünüyorum.
    Sprint Booster'ın fiyatı hem daha uygun hemde "kapalı, yarım açık ve tam açık" olarak 3 modu bulunuyor.
    Alıcılar için yanlış bilgilendirme olmasın
    InsigniaTEAM

Yorum

Genel adıyla yazmıştım marka olarak degil yinede teşekkürler

Yorum

Egzoz satılmıştır bilginize arkadaşlar

Yorum

Güncel

Yorum

?? Hayırdır

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hayırdır derken anlamadım ?

Yorum

Satılmıştı sanki o yüzden

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Egzoz satıldı sprintbooster duruyor

Yorum

İşleniyor...
                  X