Duyuru

Collapse
No announcement yet.

iPhone 6 16 GB Silver, kusursuz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• iPhone 6 16 GB Silver, kusursuz

Merhabalar, şuanda kullanmış olduğum iPhone 6 16 GB Gümüş(Silver) rengi telefonum satılıktır. Fotoğraflar ilanda mevcuttur.

Apple Türkiye cihazıdır,
    Apple garantili, 2017 Eylül'e kadar devam ediyor.
    Media Mark'tan alınmıştır.
    Kutusu, faturası, tüm kutu içeriği tamdır. Sarj aleti, lightning kablosu, kulaklığı, hiç kullanılmamıştır. orjinal iğnesi dahi kutu içinden hiç çıkartılmamıştır.
    Tüm fonksiyonları çalışır durumdadır.
    Sıfır sayılabilir.
    Kırılmaz filmde minik bi kusur var, ekranında vs çizik kesinlikle yoktur.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...0326716/detay/

Ynt: iPhone 6 16 GB Silver, kusursuz

Hayırlı Satışlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkürler Fatih Abi.

Yorum

kardeşim hayırlı satışlar

Yorum

Hayırlı satışlar Uğur

Yorum

Hayırlı satışlar uğur.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hayırlı olsun

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
                Merhabalar, şuanda kullanmış olduğum iPhone 6 16 GB Gümüş(Silver) rengi telefonum satılıktır. Fotoğraflar ilanda mevcuttur.

Apple Türkiye cihazıdır,
                Apple garantili, 2017 Eylül'e kadar devam ediyor.
                Media Mark'tan alınmıştır.
                Kutusu, faturası, tüm kutu içeriği tamdır. Sarj aleti, lightning kablosu, kulaklığı, hiç kullanılmamıştır. orjinal iğnesi dahi kutu içinden hiç çıkartılmamıştır.
                Tüm fonksiyonları çalışır durumdadır.
                Sıfır sayılabilir.
                Kırılmaz filmde minik bi kusur var, ekranında vs çizik kesinlikle yoktur.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...0326716/detay/
                hayırlı satışlar.. Lakin yanlış anlamaz iseniz bi kaç bilgi vermek isterim az çok içli dışlıyımdır bu tür cihazlarla..bahsettiğiniz cihazın sıfırı sizin kullanılmış telefonunuzla aynı fiyat kaldı ki az çok bilirsiniz kapalı kutu denen meretler var jelatini bile açılmamış kutuda 2200 lira..2. El varsayımı yapalım max 2000 şanslı iseniz 2050 olsun..sizce düşünen birisi bu fiyatta 2. El mi alır yoksa 0 mı..forumada bu şekilde paylaşılması beni üzdü açık konuşayım sonuçta amaç yardımlaşmak ihtiyacı olan biri için fırsat olmasını isterdim ben ynede saygı duyarım hayırlı akşamlar

Yorum

İlginize teşekkür ederim. Dediklerinizde haklısınız. Ancak Apple bu cihazın fiyatı 2700 TL, diğer teknoloji marketleri 2600 bandında satıyorlar. Elden satış yapan, yurtdışından getirip nakde çevirmek isteyenler veyahut operatör kampanyası ile satın alıp nakde çevirmek isteyenler dediğiniz fiyatlara kapalı kutu cihaz satıyorlar. Ben 2600 TL iken aldım cihazımı(kredi ile 2700e geldi) mecburiyetten. Şuanda mecburiyetim kalmadığı için en az zararla satma düşüncesindeyim. Kaldı ki halen daha teknoloji marketlerinde dediğim fiyat civarında. 3-4 ay fazladan garanti için 150-200 TL vermek isteyen verebilir. Cihazıma kefilim, sıfırdan farkı garantisinin 4 ay eksik olmasıdır.

Durumum müsade etse keşke 2000 TL'nin altına dahi satsam. Fakat bende öğrenciyim bütçem kendime göre olduğu için, düşüncemde bu yöndedir. Satılırsa satılır, olmazsa kullanmaya devam ederim.

Yorum

İlginize teşekkür ederim. Dediklerinizde haklısınız. Ancak Apple bu cihazın fiyatı 2700 TL, diğer teknoloji marketleri 2600 bandında satıyorlar. Elden satış yapan, yurtdışından getirip nakde çevirmek isteyenler veyahut operatör kampanyası ile satın alıp nakde çevirmek isteyenler dediğiniz fiyatlara kapalı kutu cihaz satıyorlar. Ben 2600 TL iken aldım cihazımı(kredi ile 2700e geldi) mecburiyetten. Şuanda mecburiyetim kalmadığı için en az zararla satma düşüncesindeyim. Kaldı ki halen daha teknoloji marketlerinde dediğim fiyat civarında. 3-4 ay fazladan garanti için 150-200 TL vermek isteyen verebilir. Cihazıma kefilim, sıfırdan farkı garantisinin 4 ay eksik olmasıdır.

Durumum müsade etse keşke 2000 TL'nin altına dahi satsam. Fakat bende öğrenciyim bütçem kendime göre olduğu için, düşüncemde bu yöndedir. Satılırsa satılır, olmazsa kullanmaya devam ederim.
                    hayırlı satışlar dyelim o zmn inşallah yanlış anlaşılmamışımdır..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur

hayırlı satışlar dyelim o zmn inşallah yanlış anlaşılmamışımdır..
                      Hakan Bey haklı dediği konuda bence de. Ben yaklaşık 2 ay önce Apple garantili olarak sıfır 2450 Tlye aldım ki; şuanda Türkcell 2498 Tlden satıyor.
                      Değerlendirmek size kalmış, hayırlı satışlar
                      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Hayırlı satışlar...

Yorum

Hepinize teşekkür ederim. Yorumlara istinaden, ailemize özel bir miktar indirim yapabilirim ücretinde.

Yorum

Hayırlı satışlar.
                            Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/prod...n-1127037.html
                              Hocam cihazınız bu değil mi?
                              Yani farklı birşey var ise 6s falansa diye uyarmak istedim.
                              Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
                              Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

İşleniyor...
                              X