Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SPORT TOURER SATILIYORR :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• SPORT TOURER SATILIYORR :(

Herkese merhaba,

Severek aldığım,severek kullandığım ve çok keyif aldığım aracımı üzülerek satıyorum.
    Satma nedenim ise hayallerimi süsleyen,rüyalarıma giren 2016 2.0 CDTİ Biturbo 195HP 4x4 Sport Tourer urock .Yani Sport Tourer'in keyfini ve gösterişini kesinlikle bırakmıyacağım Dizele geçmemin sebebi ise tamamen yenilik.5 senedir hem babam hem ben benzin/lpg kullanıyoruz.Çokta memnunuz fakat arada değişim iyidir.5 senedir 2 insignia kullanıcısı olarak lpg de bahsedilen hurafeleri bir nebze olsun hafifletmek adına yaşadıklarımızı a'dan z'ye uzanca bir yazıda ele alacağım.Böylece yeni üyelerde daha sağlıklı bilgilere ulaşacaklar.

Öncelikle durumumu anlatıp siz değerli üyelerimizin tecrübe ve birikimlerinden faydalanmak isterim

Şu anda kullandığım 1.6T kafamda tasarladığım fiyata giderse 150bin tl gibi bir nakit ayırabileceğim yeni alacağım Sport Tourer için.
    Fakat istediğim araç opel bayilerine sanırım biraz çılgın geliyor ki fiyat bile vermekten acizler! (opan,odak,mutsan,egem) Öyle ki istediğim konfigürasyon sağlanamıyorsa bile Sport tourer'un teslim süresi içinde tenezzül edip herhangi bir geri dönüş sağlamadılar Antalya'da ikamet eden Koray Talin abimde bir bayiyle iletişime geçmişti bakalım onlar ne diyecekler.

İstediğim araca gelirsek;
    Fabrikan orjinal çıkan Sport Tourer OPC düşünün.Bu araçta bildiğiniz gibi 2.8 motor var.Benim istediğim ise 2.8motor değilde 2.0CDTİ Biturbo 195hp 4x4 olması.Yani Sport Tourer OPC den sadece benzinli motoru çıkartıp dizel motor olmasını istiyorum.Opc donanımı kendim yapmaya kalkarsam karşımdaki en büyük engel ZAMAN.Recaro koltuklara kadar istiyorum çünkü bu donanımı haha
    Son ana kadar 2.8 OPC almayı düşünüyordum fakat piyasada hem stock SportTourer OPC olmayışı hemde yıllık yaptığım kilometre bunun önünde en büyük engellerden birkaçı.

Sitede birtane 195hp St var fakat bu araç Country Tourer.Dolayısıyla şartlar ister istemez sıfıra yöneltiyor beni.

Sizce ne yapmalı ?

D.N: İlanı yakında yayınlacağım.Yayınlanınca link ekleyeceğim.Selamlar

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
    - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
    - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Ynt: SPORT TOURER SATILIYORR

Yeni kasanın çıkmasına bu kadar az zaman kalmışken bence insignia düşünülmez artık, çok yakında yeni kasa resmi fotoları internete düşer. 150.000 liraya alacaksın, belki de 3 ay sonra sıkılıp satmaya kalkacaksın, sana 90.000-100.000 lira teklif edilecek. Ben de insigniayı çok sevsem de mantıklı bir araç değil (1.6 cdti'lar hariç)
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Hayirli satislar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı satışlar , Allah gönlünüze göre versin, Anoto da komşum çalışıyor, sözüm geçer diye düşünüyorum, çok arkadaş yönlendirip araç aldırdım oradan isterseniz bende sorup yardımcı olmaya çalışırım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Aldığınız karar hayırlı olsun Fatih Bey.Ben C.T. ile S.T. arasındaki farkı anlayamadım. ST 4*4 olmasa tamam. Avrupa'da bu kasalar daha çok tutuluyor maalesef.Dizel-Otomatik-4*4-flexi-Panoramik Cam tavan harika bir kombinasyon.İlandaki araç daha öncede bu fiyatlara yazmıştı.Bu özellikle muadil araçlara 170-190 yazıyorlar.(Audi A4 quatro) Muhakkak marka değeri vardır ama tipi ve özellikleri bakımından insignia altta kalacak araç değil.Bu yüzden İnsigniayı 2. el alacaksın az üzüleceksin.
          "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Fatih Odak'tan bir tanıdığa özel sipariş 1.6 CDTI hazırlattık, senin için de görüşelim istersen.
            Ancak şöyle bir durum var, OPC bodykit, jantlar, direksiyon, vites topuzu, Recaro koltuk ne yazıkki fabrikasyon olmuyor.
            Yurtdışında yapılabiliyor o da ayrı birşey Aşağıya fotoğraflarını eklerim.
            Yukarıda saydığım +lar ayrıca sipariş edilecek, araba bayiye geldikten sonra araca uygulanacak.(KOLTUK HARİÇ)
            Tahminim 150.000 TL'yi geçecektir

Dıştan normal Insignia Dizel;

İçten ise OPC-devir saatine dikkat;

InsigniaTEAM

Yorum

Gelen arabayı bende merak ettim Çağrı gelince bir kaç foto isteriz

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                Gelen arabayı bende merak ettim Çağrı gelince bir kaç foto isteriz
                1.6 CDTI Sport, beyaz, flexride, Bose, Brandy döşeme, Park&go, Çevre görüş 2 vs.
                Stil paketi ve kış paketi hariç hepsi eklendi. Stili de 20" jantlardan dolayı almadı.
                InsigniaTEAM

Yorum

Şu ST'ye standart panoramik cam tavan yapmıyorlar yazık.Bu araç yerine bi turbo 4*4 cam tavanlı otomatik dizel 3 yaş büyük country tourer daha cazip bence.Tabii tercih meselesi. )
                  "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

haydi hayırlı olsun diyelim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      Fatih Odak'tan bir tanıdığa özel sipariş 1.6 CDTI hazırlattık, senin için de görüşelim istersen.
                      Ancak şöyle bir durum var, OPC bodykit, jantlar, direksiyon, vites topuzu, Recaro koltuk ne yazıkki fabrikasyon olmuyor.
                      Yurtdışında yapılabiliyor o da ayrı birşey Aşağıya fotoğraflarını eklerim.
                      Yukarıda saydığım +lar ayrıca sipariş edilecek, araba bayiye geldikten sonra araca uygulanacak.(KOLTUK HARİÇ)
                      Tahminim 150.000 TL'yi geçecektir

Dıştan normal Insignia Dizel;

İçten ise OPC-devir saatine dikkat;

Çağrı şuanda benim istediğim motor seçeneği getirtilemiyormus.Sedanda ve st de sadece 170hp lik 4x4 olan versiyon getiriliyormus.Bunun doğruluk payı nedir acaba ?
                      Birde ankara opan istediğim aracı fabrikanın üreteceğini düşünürsek bile 5 6 aydan önce gelmeyeceğini,2016 7.ayı gibide yeni kasanın tanıtalacağını ve yeni kasayı beklememin daha mantıklı olduğu söylediler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                        Hayırlı satışlar , Allah gönlünüze göre versin, Anoto da komşum çalışıyor, sözüm geçer diye düşünüyorum, çok arkadaş yönlendirip araç aldırdım oradan isterseniz bende sorup yardımcı olmaya çalışırım
                        çok teşekkür ederim Sedat bey.İrtibata geçecek birilerine bulduk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                          Aldığınız karar hayırlı olsun Fatih Bey.Ben C.T. ile S.T. arasındaki farkı anlayamadım. ST 4*4 olmasa tamam. Avrupa'da bu kasalar daha çok tutuluyor maalesef.Dizel-Otomatik-4*4-flexi-Panoramik Cam tavan harika bir kombinasyon.İlandaki araç daha öncede bu fiyatlara yazmıştı.Bu özellikle muadil araçlara 170-190 yazıyorlar.(Audi A4 quatro) Muhakkak marka değeri vardır ama tipi ve özellikleri bakımından insignia altta kalacak araç değil.Bu yüzden İnsigniayı 2. el alacaksın az üzüleceksin.
                          Oğuz bey SportTourer bence ST kasalarda alınabilecek en iyi F/P ürünü.Bu paralara bu donanımlarda-bu konforda ve bu gösterişte araçlar alamayız.190 liralık audi a4 mü 115 liralık SportTourer mi deseler düşünmeden SportTourer derim Yeni kasayı bekleyip çok sağlam bir araç getirteceğim artık kombinasyonlar uyuşmadı çünkü

Yorum

İşleniyor...
                          X