Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık Kışlık Nokian Wr g2 245 45 18 lastik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Satılık Kışlık Nokian Wr g2 245 45 18 lastik

İnsignia aracımı sattığım için kışlık lastiklerini satılığa çıkardım. Nokian Wr g2 modelidir. Ölçüleri 245 45 18 'dir. 1500 km'den az yol yapmıştır. Patlağı balonu yaması vs yoktur. 4 tanesi toplam 1200 tl'dir. Lastikleri evimde (Ankara Subayevleri) gösterebilirim. Bilmeyenler için Nokian markası Finlandiya menşeili bir firmadır. Lastikler Made in Russia'dır.
    2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Ynt: Satılık Kışlık Nokian Wr g2 245 45 18 lastik

Hayırlı satışlar olsun..

http://www.insigniateam.com/forum/in...6697#msg296697

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Satış baltalamak gibi olacak ama forumdakilerle bildiğimi paylaşmak zorunda hissettim. 245 45 R18 boyutundaki kış lastiğin insignialarda kullanımı opel tarafından tavsiye edilmemektedir.

Yine de alanın tercihidir, kullanılmaz diye bir şey yok. Lastiklerin üretim tarihini paylaşırsanız ve foto koyarsanız satışınıza yardımcı olacaktır.

1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CB
        Satış baltalamak gibi olacak ama forumdakilerle bildiğimi paylaşmak zorunda hissettim. 245 45 R18 boyutundaki kış lastiğin insignialarda kullanımı opel tarafından tavsiye edilmemektedir.

Yine de alanın tercihidir, kullanılmaz diye bir şey yok. Lastiklerin üretim tarihini paylaşırsanız ve foto koyarsanız satışınıza yardımcı olacaktır.
        Kaçırdığım bir detay bilgi sanırım; aracımda 245 45 18 kışlık lastik kullanıyorum.
        2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Belki de ben yanlış yorumlamış olabilirim. Sadece kış lastiği kullanımı demediği ebatlar hem yaz hem kışlık diye düşünmek daha mantıklı geldi bi an belge burada dursun

Yorum

enteresan,soru işaretlerine açık ve faydalı bir bilgi
            2015 1.6 dizel otomatik insignia cosmo stil paket+koltuk ısıtma

Yorum

Benim bir türlü anlatamadığım şey buydu işte 245 40 19 veya 245 45 18 lastikler kış lastiği olarak kullanılamaz diyen arkadaşlar her yerde yanlış bilgi vermiş oluyor. Kimisi sizin gibi hatalı bilgiyi düzeltiyor kimisi ise ısrarcı davranıyor. Bu da kafa karışıklığı yaratıyor.

Aslında pozisyon net, offside yok abi ihihi
              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Her insan hata yapabilir, yanlış anlayabilir. Önemli olan doğrusunu kabullenmek

Ben de 245 45 R18'lerin sadece yazlık olacağını yorumlayarak yanlış yapmışım. Meğer yanına özel not düşülmemişse her mevsim tercih edilebilirmiş.

Aman forumdaki abilere kardeşlere yanlış bilgi vermiş olmayalım. Kul hakkına girer

Yorum

2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İLan günceldir.
                    2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mayday
                      İLan günceldir.
                      hocam iyi akşamlar özelden mesaj attım ama görmediniz galiba lastikler duruyormu

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Onur apl lastikler duruyor mu ?
                        [Center]    
                                               1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insignia54
                          Orjinal yazı sahibi: mayday
                          İLan günceldir.
                          hocam iyi akşamlar özelden mesaj attım ama görmediniz galiba lastikler duruyormu
                          Orjinal yazı sahibi: 34CHN85
                          Onur apl lastikler duruyor mu ?
                          Mesajlara dönüş yapıldı.

Yorum

Teşekkürler onur dönüş yaptigin için dün aldım lastikleri.
                            Sana hayırlı satışlar.
                            [Center]    
                                                   1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

"225/55 R 17, 245/45 R 18, 245/40 R 19 ve 245/35 R 20 ebadındaki lastiklere kar zinciri takılmasına müsaade edilmemektedir." 2009 ağustos basımı aracın kitabının 183'üncü sayfasında bu ibare yer almaktadır.Yani 245 45 18'lere zincir takılmaz diyor.Ama 245 45 18 kar lastiği kullanabilirsiniz.Zincir takarsak davlumbaza vs zarar verebilir.

Yorum

İşleniyor...
                              X