Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tayin dolayısı ile sıfır aracımı satıyorum 1.4 140 edition elegance yeni kasa

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• tayin dolayısı ile sıfır aracımı satıyorum 1.4 140 edition elegance yeni kasa

tayin alıp memlekete gelmemden dolayı aracımı suv tarzı bir araç almak için satıyorum.amaç köye gidiş geliş için altı yüksek bir araç almak.aracım 2013 ama 2014 agustos trafik çıkışlı 1.4 140 beygir beyaz renk 13.000 kmde tertemiz sıfır gibi bir araç alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Ynt: tayin dolayısı ile sıfır aracımı satıyorum 1.4 140 edition elegance yeni kasa

opel mokka ix 35 tiguan jeep compass mıtsubishi asx vb. takas yapılabilir.

Yorum

Ynt: tayin dolayısı ile sıfır aracımı satıyorum 1.4 140 edition elegance yeni kasa

Fiyat ne düşünüyorsunuz

Yorum

64 e vermeyi düşünüyorum

Yorum

Hayirli satışlar bende de aynisindan var bi tane 30 binde satisa koymadim ama o fiyata zor biraz fiyat vermiyim galericiler almak istemiyor hala eski Insignia sanıyor çoğu almak isteyen de ölücü kolay gelsin bu piyasa koşullarında dilerim gönlünüze göre bi takas bulursunuz

Yorum

valla bakalım haziranda 65 vermişlerdi vermedim daha sonra 63500 verdiler yine vermedim hayırlısı bakalım şu an piyasa biraz durgun

Yorum

Valla müşterisi çıktığı vakit vermek en hayırlısı satma niyetinde olduktan sonra..2 ay sonra da 57 verirler fazla üçe bese bakmamak lazım bazen..köye gidiş gelişte yüksek araç lazım demişsiniz bunla gitseniz alt takimlarin size cikaracagi masraf ve arabanın yıpranma payı zarar hanenize yazılır zaten

Yorum

İşleniyor...
              X