Abilerim kardeşlerim selamlar. Satmış olduğum aracımdan kalan uygun koşullarda saklamış olduğum 245/45/18 100v petlas snowmaster marka kış lastiklerini satıyorum. Lastikler toplamda 4500-5000 km kullanıldı. Herhangi bir balon, patlak yoktur. Fotoları ekliyorum yıkamadan çektim yanıltmasın sıfır gibiler Lastiklerin sıfırı nette 385 ile 450 tl arası değişkenlik gösteriyor. Benim fiyatım FORUMA ÖZEL olmak üzere 900 liradır (Kargo alıcıya aittir). İlgili siteye koymadım, aramızda ihtiyacı olan varsa diye önce buraya koyuyorum. Birkaç gün içinde satılmazsa fiyat daha farklı olarak ilgili siteye konulacaktır. İlgilenenler pm atabilir. Saygılar, sevgiler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
satılık 245/45/18 snowmaster kışlık lastik
Collapse
X
-
Ynt: satılık 245/45/18 snowmaster kışlık lastik
Hayırlı satışlar, mantıklı rakam.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Hayırlı satışlar kardeşim..
Orjinal yazı sahibi: FacomXHayırlı satışlar
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Fiyatı uygunmuş hayırlı satışlar kardeşim
Orjinal yazı sahibi: FlesiusHayırlı satışlar, mantıklı rakam.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cankaan_xLastiklerden memnunmuydunuz? Hic karda ve buzda deneme sansiniz oldumu?
Tayinimin çıkacağını bilsem yeni insigniamda kullanmak üzere saklayacağım fakat o konu biraz muallak olduğundan boşu boşuna beklemesin dedim...
Yorum
-
Hayırlı satışlar, lastikler resimlerden göründüğü kadarıyla durumu iyi, fiyatta uygun
Bu arada bende bu lastikleri kullanıyorum ve gayet memnunum. Şu ana kadar karda buzda herhangi problem yaşamadım.
Not: Erzurum'da yaşıyorum2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: erdoHayırlı satışlar, lastikler resimlerden göründüğü kadarıyla durumu iyi, fiyatta uygun
Bu arada bende bu lastikleri kullanıyorum ve gayet memnunum. Şu ana kadar karda buzda herhangi problem yaşamadım.
Not: Erzurum'da yaşıyorum
Yorum
Yorum