Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık Vogtland 30 mm Yay + Diesel Performance Box

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Satılık Vogtland 30 mm Yay + Diesel Performance Box

Yaylar 12.08.2015 tarihinde Odak Dynamicsten alınmıştır. 1 ay civarı kullanılmıştır faturası mevcuttur. Sıfırı 570 TL dir 350 TL istiyorum. Fiyat pazarlıksız fiyattır. Konforuna alışamadığım için ve arabamı satma ihtimalim olduğu için satıyorum.

Alacak arkadaş İstanbul - Bakırköy' den elden teslim şeklinde alabilir.

Ayrıca opel odaktan alınma (faturalı) diesel performance box mevcuttur. 130 hp lik model içindir fakat sanıyorum 160 lık modele uygun hale getirilebiliyor. 1.4 - 1.6 T lere uyumlu hale getirilebiliyormu bilemiyorum. Odak dynamics ile irtibata geçip öğrenilebilir. Şu an aracımda kullanıyorum alıcısı çıkarsa 600 TL ye vereceğim. Sıfırı 1000-1100 lira civarıdır.

Ynt: Satılık Vogtland 30 mm Yay + Diesel Performance Box

hayırlı satışlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

MErhabalar hayırlı satışlar dilerim,yayların montaj dahilmi 570 tl idi yoksa sadece yay ücretimi 570 tl ? birde 1.6t lere uyuyordu diye biliyorum,ben eibach kullanmıstım 2. insigniamda suanki aracımda voglant var gayet iyi eibach dan daha iyi yol tutusu var
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
        MErhabalar hayırlı satışlar dilerim,yayların montaj dahilmi 570 tl idi yoksa sadece yay ücretimi 570 tl ? birde 1.6t lere uyuyordu diye biliyorum,ben eibach kullanmıstım 2. insigniamda suanki aracımda voglant var gayet iyi eibach dan daha iyi yol tutusu var
        Teşekkür ederim. Sadece yay fiyatı 570 TL. Dediğiniz gibi zaten aslında yaylar 1.4 ve 1.6 T uyumlu. Benim arabam 2.0 dizel tahminimce 1.4 ve 1.6 larda daha konforlu olur. 1.4 ve 1.6 lar daha çok rağbet gördüğü için yaylar bu modellere uyumlu getiriliyor.

Yorum

İşleniyor...
        X