Arkadaşlar 2tane satılık ınsignia arabam var biri 2013 öbürü 2014 ikiside son ay çıkma cozmo sanruf lu beyaz 20000km 100km çizik dahi yoktur fiyatlar 79000 tl 86000tl
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Satılık 2adet insignia
Collapse
X
-
Ynt: Satılık 2adet insignia
Hayırlı satışlar. Sakıncası yoksa sorabilir miyim, araçların ikisi de sizin mi yoksa aracı mısınız? Sizinse böyle yeni araçları neden sattığınızı öğrenmek isterim özel değilse. Tekrar hayırlı satışlar olsun.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ercan çalışaraç ların 2side benim çok seviyorum ama şahin doğan alacağım varsa takas da olur
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
Yorum