Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık Opel İnsignia CDTİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Satılık Opel İnsignia CDTİ

Arkadaşlar aracımın ilanı güncel. Fiyatını düşürdüm. Güzel bir araç buldum düşünen olursa biraz daha birşeyler yaparım.

Yorum

İlan günceldir arkadaşlar forumdan arkadaşlara yardımcı olurum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7446033/detay/

Yorum

61 e kendim aldım zamanında... ben bu insi...

Yorum

Allah hayırlı müşteri versin.65-70 e aynı yaşta boş oğlu boş dizel jetta satılırken şu aracların satılmaması üzücü.
          2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Hayirli satislar 61 e 0 kmdeykenmo almistiniz ?
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Hayırlı satışlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                Hayirli satislar 61 e 0 kmdeykenmo almistiniz ?
                2. El aldım yaptığım masraflar bandrolleri ile 5 bini buldu. Zarar 10 bin nerdeyse... İşin kötüsü bir tane de siyahı var zarar*2

Yorum

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Yorum

VAlla onu bunu bilmiyorum bu makyajlı kasa ilk çıktığında showrooma gittik adana onatça..araç zaten 2013 ekim sonu aralık başlarında çıkmıştı..ama 2014 değildi eminim..bizim araçta 12 model edition elegance 6500 km de falandı max 7 bin km çizik dahi yoktu takas edelim dedik olur dediler ok dedik..experte alıp baktılar cvp geldi hakan bey aracınızı 44 ten alırız dediler..değil arabayı buraya çıkma lastiklerimi vermem ..zor durumda kalıpta kimseyi düşürmesin allah böylelerinin eline..

Yorum

güncel

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
                        Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
                        teşekkür ederim

Yorum

aynı sıkıntıyı bende yaşadım 1.2 tsi comfortline jettayı 52 bin liraya sattım üstüne 1 2 ekleyip insigniamı aldım jetta da hız sabitleyici bile yoktu analog klima boş oğlu boştu yani ama 1 hafta içinde hop gitti şimdiki aracımda satılık gelen mesajları bi görseniz araç ne kadar yakıyoor araçda ne sorun var motoru şöylemi böylemi her yazan ne kadar yakıyor ne kadar yakıyor mimlenmiş araba bir kere sen ne anlatırsan anlat adamlar kilitlenmiş durumda çok yakar çok yakar bende hiç anlatmaya uğraşmıyorum kardeşim diyorum daha önce 180 hp bir araba kullandınmı yada beygir gücü yüksek güçlü bir araba yok abi kullanmadım o zaman bu arabanın 5 lt yakıt yakmasını bekleme imkansız bundan zevk alıcaksın bu araba yakıt arabası değil spor ruhlu bir araba bu az yakamaz böyle bi dünya yok he sen 90 90 gidersen o zaman yakmaz tabiki velhasıl bu arabaya binmeden kimse değerini anlayamaz elhamdülillah arabamdan çok memnunum başınızı ağrıttım kusura bakmayın

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Arkadaşlar opelin 2. eli öldürdüğü konusuna kesinlikle katılmıyorum. Bu konu sadece insignia için geçerli bir konu. Astra corsa gibi markanın diğer modellerinin maşallahları var. 2000 model temiz bir astraya 30 bin lira istiyorlar ve satıyorlarda.. İnsignia maalesef bu aracı kullanmayanların boş dedikoduları yüzünden düşük fiyatlara gidiyor. 1.6 dizel modelin bu algıyı yavaş yavaş çürüteceğine eminim. SAdece aralık ayında 1300 den fazla satılmış.
                            İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

İşleniyor...
                            X