Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aracımı satıyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• aracımı satıyorum

2010 yılında aldığım aracımı satışa çıkarıyorum,araç 1.6 turbo 180 hp active select sport modelidir,extra olarak necvox navigasyon ve geri vites kameralı eğlence sistemi vardır,bütün bakımlarını surtaş aydın opel servisinde yaptırdım ve bütün faturaları mevcuttur,aracın ön ve arka tamponu sürtme dolayısıyla boyalı birde sağ arka çamurluk 20-15 cm ebadında sürme sonucu boya sıyrılmasından parça boyalı bütün bu işlemler surtaş aydın opel servisinde yapılmıştır ve resimleri vardır.aracım engelli aracı sadece aparat olarak sol ayak tarafındada extra gaz pedalı vardır bu yüzden ayın 19 da söküm işlemini yaptırıp satışını vereceğim 5 sene zorunlu bekleme süresi ayın 18 inde doluyor ama ben o gün 5 inci sene servis bakımını yaptıracağım ve aracı öyle satacağım,arac şu an 49640 km de ,fiyat olarak 49500 tl düşünüyorum tabi forum üyelerine iyi bir indirimim olacak,bu arada sahibindende satış ilanı açmadım daha servis bakımından sonra açacağım,resimleride bu ara yükleyeceğim ,iletişim için pm atabilirsiniz.
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Ynt: aracımı satıyorum

Hayırlı satışlar.

Yorum

Hayırlı satışlar Ulaş abi,active selecti gördüm Allah Allah dedim insigniaya gitti aklım,satılır aracın söylediğin rakama fazla beklemez kanatindeyim.
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erel
        Hayırlı satışlar.
        teşekkürler.

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
        Hayırlı satışlar Ulaş abi,active selecti gördüm Allah Allah dedim insigniaya gitti aklım,satılır aracın söylediğin rakama fazla beklemez kanatindeyim.
        altımdaki insignia olsa daha binerdim,bakalım fiyatı uygun tuttum ki daha pazarlık payı var.

Yorum

Hayırlı satışlar abi.

Yorum

sağolasın Uğur.

Yorum

Hayırlısı olsun.
              2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Hayırlı satışlar.
                2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

teşekkürler.

Yorum

evet arkadaşlar bu gün aracımı takas karşılığında opel surtaş aydın bayiine verdim ,yerine beyaz insignia 1.6 cdti sport active select çevre görüş 2 paket li sipariş verdim Allahım bir sıkıntı vermezse ekim ayında teslim alacağım

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun abi şimdiden. İlk aramızda ilk 1.6 cdti alan sen oldun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
                        Hayırlı uğurlu olsun abi şimdiden. İlk aramızda ilk 1.6 cdti alan sen oldun.
                        sağol Uğur,bakalım daha aracı elimize almadık

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun.. guzel tercih bide flexi olsa super olurmuş..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                            sağolun,ben aslında cosmo navi 900 bej ergonomik spor deri koltuk ve çevre görüş 2 istedim ama opsiyonları kendimiz belirleyince ön sipariş fiyat garantisi flexcare garanti uzatma filan vermiyorlardı yani fabrika Türkiye için üretim planına ne aldıysa onu alırsanız avantajlı oluyor dediler bende bu aracı seçmek zorunda kaldım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
                              Orjinal yazı sahibi: insgna44
                              sağolun,ben aslında cosmo navi 900 bej ergonomik spor deri koltuk ve çevre görüş 2 istedim ama opsiyonları kendimiz belirleyince ön sipariş fiyat garantisi flexcare garanti uzatma filan vermiyorlardı yani fabrika Türkiye için üretim planına ne aldıysa onu alırsanız avantajlı oluyor dediler bende bu aracı seçmek zorunda kaldım.
                              Hayırlısı olsun agabey.. sport ve cevre görüş ile zaten full + ful olmus.. sanırım team de ilk alan sen olacaksın.. tecrübelerinden faydalanacagız..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                              X