2010 yılında aldığım aracımı satışa çıkarıyorum,araç 1.6 turbo 180 hp active select sport modelidir,extra olarak necvox navigasyon ve geri vites kameralı eğlence sistemi vardır,bütün bakımlarını surtaş aydın opel servisinde yaptırdım ve bütün faturaları mevcuttur,aracın ön ve arka tamponu sürtme dolayısıyla boyalı birde sağ arka çamurluk 20-15 cm ebadında sürme sonucu boya sıyrılmasından parça boyalı bütün bu işlemler surtaş aydın opel servisinde yapılmıştır ve resimleri vardır.aracım engelli aracı sadece aparat olarak sol ayak tarafındada extra gaz pedalı vardır bu yüzden ayın 19 da söküm işlemini yaptırıp satışını vereceğim 5 sene zorunlu bekleme süresi ayın 18 inde doluyor ama ben o gün 5 inci sene servis bakımını yaptıracağım ve aracı öyle satacağım,arac şu an 49640 km de ,fiyat olarak 49500 tl düşünüyorum tabi forum üyelerine iyi bir indirimim olacak,bu arada sahibindende satış ilanı açmadım daha servis bakımından sonra açacağım,resimleride bu ara yükleyeceğim ,iletişim için pm atabilirsiniz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aracımı satıyorum
Collapse
X
-
Ynt: aracımı satıyorum
Hayırlı satışlar Ulaş abi,active selecti gördüm Allah Allah dedim insigniaya gitti aklım,satılır aracın söylediğin rakama fazla beklemez kanatindeyim.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ErelHayırlı satışlar.
Orjinal yazı sahibi: kdristnblHayırlı satışlar Ulaş abi,active selecti gördüm Allah Allah dedim insigniaya gitti aklım,satılır aracın söylediğin rakama fazla beklemez kanatindeyim.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
evet arkadaşlar bu gün aracımı takas karşılığında opel surtaş aydın bayiine verdim ,yerine beyaz insignia 1.6 cdti sport active select çevre görüş 2 paket li sipariş verdim Allahım bir sıkıntı vermezse ekim ayında teslim alacağıminsignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Hayırlı uğurlu olsun.. guzel tercih bide flexi olsa super olurmuş..insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79Orjinal yazı sahibi: insgna44Hayırlı uğurlu olsun.. guzel tercih bide flexi olsa super olurmuş..
Yorum
Yorum