Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu insignia alınır mı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bu insignia alınır mı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...25125750/detay
    Merhaba bu ilandaki arac alinir mi..hasatli ama bunun bir sikintisi olur mu ileride..ya da kaskosunu ysptirirken veya kredi alirken..lutfen yardim
    Çok yakında Opel Insignia 1.4 Edition Elegance alacak inşallah..

Ynt: Bu insignia alınır mı

Alınmaz...
    Niye?

Çünkü kaput ve 3 parça boya 43 bin TL tutmaz..... Ayrıca, hasar kaydı fotolarının exif bilgilerindeki çekildiği tarih ile hasar kaydı tarihi tutarlılık göstermeyecektir. Eminim. Deneyebilirsiniz. Muhtemelende gösterilen fotoğraflar size hasarın neredeyse %80' i tamir edilip çekilen fotoğraflar olacaktır.

ayrıca aracın ruhsat tarihine de dikkat ediniz. 02/07/2015 Al satçı bu...
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Anladim tesekkur ederim
      Çok yakında Opel Insignia 1.4 Edition Elegance alacak inşallah..

Yorum

Ben olsam uzak dururum. Ben kendi düz mantık bakkal hesabımı söyleyeyim;

Sıfırı 88.000, hasar 43.000 denmiş. 88.000 - 43.000 = 45.000

Ben olsam bu araca 45.000'den fazla vermem. Böyle yeni ve hasarlı araçlarda benim yaptığım hesap budur hep. Max 45.000 der 40.000 teklif edere pazarlık ederim. Aklıma yatarsa çok iyi tanıdığım bir ustaya çok detaylı inceletirim. Tavandan kar düşmüş, ama çarpma görünüyormuş, maliyeti 43.000'miş! Yok ya!???!
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Yenu kasa 1.4 t larda mercekli far var fakat AFL ozelligi yok.. bilginize...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Aracin sasede bir sikintisi yok ise alinabilir,hasar
            Kaydini komple dusmek gerekir alicagimiz
            Zaman,oda 0 km degil ikinci el ayni durumdaki hatasiz bir aracla kiyaslanarak.
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
              Yenu kasa 1.4 t larda mercekli far var fakat AFL ozelligi yok.. bilginize...
              bi xenon var ama galiba değil mi ?

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

İşleniyor...
              X