Selam arkadaşlar 245.45.18.biriston marka Latinler var daha 7000 km yol yaptım 19 a çevirdim tek lastikler satılık tır ihtiyacı olan arkadaşlar olursa yardımcı olurum sıfır ayarında
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lastik sıfır ayarında
Collapse
X
-
Ynt: Lastik sıfır ayarında
Biriston? Hiç duymadım bu markayı???2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusBiriston? Hiç duymadım bu markayı???
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: FlesiusBiriston? Hiç duymadım bu markayı???2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ercan çalışSelam arkadaşlar 245.45.18.biriston marka Latinler var daha 7000 km yol yaptım 19 a çevirdim tek lastikler satılık tır ihtiyacı olan arkadaşlar olursa yardımcı olurum sıfır ayarında1.6 T - COSMO - DVD 800
Yorum
-
Herkeze teşekkür ederim fiyat olarak 1250tl istiyorum mesajlara cevap vermezsem kusura bakmayın tel 05305441873arar saniz konuşuruz ama model falan bilmem lastikler depoda duruyor bakmadım hiç nosuna falan ihtiyacı olan varsa bakar biristone biriston falan bilmem hata aramayalim lütven
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ercan çalışHerkeze teşekkür ederim fiyat olarak 1250tl istiyorum mesajlara cevap vermezsem kusura bakmayın tel 05305441873arar saniz konuşuruz ama model falan bilmem lastikler depoda duruyor bakmadım hiç nosuna falan ihtiyacı olan varsa bakar biristone biriston falan bilmem hata aramayalim lütven2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum