Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BITURBO 4X4 CANIM HAYVANIMI SATIYORUM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BITURBO 4X4 CANIM HAYVANIMI SATIYORUM

Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.Arayan yok haha . Ha pardon.Araçla ilgi Necmettin ağabey aradı haha
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Nasil olmaz kesin aramislardir ulasamamisladir sudan ucuz insignia yahu haha
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

418 i nedir ya..1.5 136 hp benzinli bir arabaya donanımlarıyla beraber 170 bin gibi bir para veren beyninin %99 nu aldırmıştır kesin haha ihihi

https://www.youtube.com/watch?v=bD9q_brphpY

2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
          Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
          Tolga ağabey ilan açmadan sat,gelen fiyat teklifleri canını sıkabilir.
          ilan verdim.istediğim fiyat olmazsa satmam.Üç kuruşa bende satılacak araba yok.Tercih meselesi 525 xDrive da güzel bir araç emsali. İki katı ödeyerek xDrive de alınabilir.Aracımın yanına birisi gelirse ben satarım
          Tekzip;
          Üç kuruş biraz hatalı anlamlara gelebilir.Bu sebeple açıklama yapmak istedim.Sonuçta herkes bütçesine göre hareket eder tabi ki.Sadece benim için değerli ve anlamlı bir varlığımı satıyorum.Kimsenin taktir ettiği tutarı küçümsemem.
          Hayırlısı olsun hakkında ağabey ama bende insignia piyasasını biliyorsam,o fiyatlara o anlamlı varlıgın ömür boyu sende kalabilir
          ben savaşçı genlerden geliyorum.bu fiyata bir gün satarım,satılıncaya kadarda beklerim.Borsa'dan anlayan biri ne demek istediğimi anlar.Opelin marka değeri benim ve Necmettin ağabey sayesinde artacak.Sizlerde araçlarınızı satarken katkı yapabilirsiniz.Fiyatı siz belirleyin,alıcı değil.
          Öncelikle hayırlı satışlar,

Takasa vermek isteseniz Opel bayiisi ne kadar veriyor aracınıza ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Ne verecek, önce arabayı bir güzel kötülerler, sonra 75-80 deyip alırlarsa da 100.000'den ilan verirler.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Şaman Bey de ilan vermiş.
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Nasil olmaz kesin aramislardir ulasamamisladir sudan ucuz insignia yahu haha
                Yav müşterilerimi ürkütmesene Benim aracım ucuz tabi,emsallerine bak

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
                  Tolga ağabey ilan açmadan sat,gelen fiyat teklifleri canını sıkabilir.
                  ilan verdim.istediğim fiyat olmazsa satmam.Üç kuruşa bende satılacak araba yok.Tercih meselesi 525 xDrive da güzel bir araç emsali. İki katı ödeyerek xDrive de alınabilir.Aracımın yanına birisi gelirse ben satarım
                  Tekzip;
                  Üç kuruş biraz hatalı anlamlara gelebilir.Bu sebeple açıklama yapmak istedim.Sonuçta herkes bütçesine göre hareket eder tabi ki.Sadece benim için değerli ve anlamlı bir varlığımı satıyorum.Kimsenin taktir ettiği tutarı küçümsemem.
                  Hayırlısı olsun hakkında ağabey ama bende insignia piyasasını biliyorsam,o fiyatlara o anlamlı varlıgın ömür boyu sende kalabilir
                  ben savaşçı genlerden geliyorum.bu fiyata bir gün satarım,satılıncaya kadarda beklerim.Borsa'dan anlayan biri ne demek istediğimi anlar.Opelin marka değeri benim ve Necmettin ağabey sayesinde artacak.Sizlerde araçlarınızı satarken katkı yapabilirsiniz.Fiyatı siz belirleyin,alıcı değil.
                  Öncelikle hayırlı satışlar,

Takasa vermek isteseniz Opel bayiisi ne kadar veriyor aracınıza ?
                  Opel yeni kasa,biturbo 2.0d 245 bg 490 tork 4X4 bir araç üretmediği sürece takas düşünmem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: stean
                    418 i nedir ya..1.5 136 hp benzinli bir arabaya donanımlarıyla beraber 170 bin gibi bir para veren beyninin %99 nu aldırmıştır kesin haha ihihi

https://www.youtube.com/watch?v=bD9q_brphpY

Valla BMW kullanan birisi olarak kesinlikle katılıyorum

Yorum

Hayırlısı olsun.
                      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İşleniyor...
                      X