117.000 TL istemekteyim. 115.000 TL'ye aracımı vereceğim.92.000 km'de sanırım.10 gündür kullanılmıyor.Yarın araç muayenesi yapılmak için kullanılacak sadece.Satılana kadar da kullanılmayacak (aylarca da satılık kalmayacak,arabama olan saygımdan)Araç Opel Mar otodadır.Önceden bilgi vermek kaydıyla istenildiğinde görülebilir.Üzerindeki lastikler haricinde 7 adet lastiği vardır (4 kışlık 3 yazlık,iki lastiğin durumu hatırladığım kadarıyla iyi değil).Araçla beraber lastikler ve orijinal tamponları da verilecektir.Bundan sonra kısmet olursa alacağım aracında 4X4 olmasına gayret edeceğim.4x4 kullanmak gerçekten çok keyifli.Bu keyfi yaşamak isteyen zevkli bir arkadaşımın aracımı almasını çok isterim.Umarım yeni sahibi iyi günlerde kullanır.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BITURBO 4X4 CANIM HAYVANIMI SATIYORUM
Collapse
X
-
Ynt: BITURBO 4X4 CANIM HAYVANIMI SATIYORUM
Hayırlı satışlar efenim. Modeli, yılı, varsa paketlerinide yazmanız doğru olabilir.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
-
Hayirli satislar dilerim Tolga agabeyBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Hayırlı satışlar olsunOrjinal yazı sahibi: kdristnblHayirli satislar dilerim Tolga agabey
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Hayırlı satışlar olsunOrjinal yazı sahibi: kdristnblHayirli satislar dilerim Tolga agabeyBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: insgna44Hayırlı satışlar olsunOrjinal yazı sahibi: kdristnblHayirli satislar dilerim Tolga agabey
Yorum
-
Suan gonlum ARD 04 de siyah kaplan opc cidden yeni kasa ve opc mukemmel
Hayirlisi Murat agabeycimBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblSuan gonlum ARD 04 de siyah kaplan opc cidden yeni kasa ve opc mukemmel
Hayirlisi Murat agabeycim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: insgna44Hayırlı satışlar olsunOrjinal yazı sahibi: kdristnblHayirli satislar dilerim Tolga agabey
Hayırlı satışlar olsunOrjinal yazı sahibi: kdristnblHayirli satislar dilerim Tolga agabey
[/quoteOrjinal yazı sahibi: insgna44Hayırlı satışlar olsunOrjinal yazı sahibi: kdristnblHayirli satislar dilerim Tolga agabeyhttps://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
Yorum