Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dokunsaji aglayacagim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• dokunsaji aglayacagim

Arkadaslar2014 sidi cosmo 1.6 aracimi sattim
    Gerci kapora aldim. Devri gerceklestirmedim. Bugun servise kontrol icin goturdugumde servis sorumlusu araciniz masallah cok guzel cok temiz... al cikar showrooma koy diyince gozlerim doldu.
    Is degisikligi nedeniyle satiyorum.. yilda 30.000km yol yapacagim. Astra sedan cosmo 1.6 cdti siparis verdim ama hir kac olumsuz davranis nedeniyle vazgecmek uzereyim. Sizce 2.0 cdti 2014 cosmo benim icin mevcut aracima gire ekonomik olur mu? Sabah trafigine jalmadan beylikduzu kavacik kavsagi 46 km.. aksam trafigine kalmadan kavacik beylikduzu 46 km yapacagim. Arkadaslar acil gorus belirtir misiniz?
    2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Ynt: dokunsaji aglayacagim

Diezel daha ekonomiktir

Sizin yolda her zaman surpriz trafige aday bir guzergah

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bencede dizel daha ekonomik olur, yılda 30 bin km az değil, dizel ile benzin arasında ekonomi olarak baya fark olur, güzargahınızda süprizlerle dolu, ne zaman trafik olur, ne zaman olmaz şansa kalmış...

Yorum

Astra alıp yoldan geçen insignialara iç çekerek bakacağınıza yine insignia derim,varsın 1,5 lt astradan fazla yaksın
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

kesinlikle İnsignia ile devam
          konfor ve keyif de önemli
          hafif trafik demişsiniz ortalama 90kmh ile gitseniz 1 saat yapar toplamda
          ee bu zaman zarfında kendinizi şımartın

ekonomi hesabı (hafif trafik)
          insignia km 35 krş yaksa ?
          astra 20krş
          30000km de 4500 TL

hayatınızın bir saati için bence hiçbirşey

Yorum

Dizelle yılda ortalama bir hesapla 5000 ile 7000 tl arası karınız olur.Bu rakamın sizin ekonominiz üzerine etkisine göre karar vermek faydalı olacaktır.Bu arada satıcı ve alıcıya hayırlı olsun...

Yorum

Lpg den yana sıkıntınız yoksa yeni kasa fabrika çıkışlı insignia yı öneririm abicim ben kullaniyorum çok memnunum

2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: türk_187
                Arkadaslar2014 sidi cosmo 1.6 aracimi sattim
                Gerci kapora aldim. Devri gerceklestirmedim. Bugun servise kontrol icin goturdugumde servis sorumlusu araciniz masallah cok guzel cok temiz... al cikar showrooma koy diyince gozlerim doldu.
                Is degisikligi nedeniyle satiyorum.. yilda 30.000km yol yapacagim. Astra sedan cosmo 1.6 cdti siparis verdim ama hir kac olumsuz davranis nedeniyle vazgecmek uzereyim. Sizce 2.0 cdti 2014 cosmo benim icin mevcut aracima gire ekonomik olur mu? Sabah trafigine jalmadan beylikduzu kavacik kavsagi 46 km.. aksam trafigine kalmadan kavacik beylikduzu 46 km yapacagim. Arkadaslar acil gorus belirtir misiniz?
                sanırım bu konu benim için sorulmuş bir soru babamda bildiğiniz gibi insignia 1.6 otomatik bende de astra 1.6 cdti sport still paket . Abi konfordan yana bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum hatta direksiyon daha yumuşak Süspansiyon daha konforlu ben rahatlıktan yana astra da yaşayabileceğiniz şeyi söyliyim benimki sport paket olduğu için koltuklar biraz dar ama sizinki cosmo paket olacağı için ondan yana da bir sıkıntı yaşamazsınız sürücü olarak . Bir yere gittiğiniz zaman astra ve insignia nın Havası farklı tabi onun haricinde bence still paket ekletip astra alabilirsiniz amacınız ekonomi ise . Zaten onun için sattınız aracınızı ama cosmo 160 beygir yeni kasa Insignialar da fiyatına göre ikinci elde uygun olabilirde olmayabilirde ama konfordan öyle fark yok . Aracınızı kaça verdiğinizi öğrenebilirmiyim ayıp olmazsa
                2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

5000-7000 lira demek ayda 500 lira demek, hiç de az bir miktar değil bence. Her zaman söylediğim gibi bizim arabalarımız günlük veya iş için değil zevkine, dolaşmak için kullanılacak arabalar.
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                    5000-7000 lira demek ayda 500 lira demek, hiç de az bir miktar değil bence. Her zaman söylediğim gibi bizim arabalarımız günlük veya iş için değil zevkine, dolaşmak için kullanılacak arabalar.
                    aynen katılmamak elde değil ağzınıza sağlık

Yorum

Ya olaki ticari amaçla kullanılıyosa ben artı artı astra derim motoru mükemmel ötesi güç konfor yukarda yazılmış görüntü dışında bence insigniadan daha iyi kullanılacak bi araç..tabiki ikinci el az km'de 0-15 bin km arası uygun fiyata almak varken bence 0 almak doğru değil..seçim sizin ynede herşey gönlünüze göre hayırlı olsun

Yorum

Diğer konuya da yazmıştım. 1.6 L dizel Insignia'yı bekleyin onu alırsınız. Ayda 400-500, yılda 5-6 bin lira yakıt karı yaşayacağınız pişmanlığı telafi etmeyecektir. Ömür boyu kullanın ocağınıza incir ağacı dikin çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını benzine yatırın demiyorum , 1.6 dizel Insignia nasıl olsa çıkacak (yaza demişlerdi) hiç değilse onu bekleyin diyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

90 bine almak mumkun olmaz dizel insigniayi. Maalesef bu aractan zarar ettim erken satistan dolayi.. astra cosmo stil paket olacak. Ama insignia ikinci elde uygun dizel bulursam belki dusunebilirim. Bu arada araci 80.000e sattim. Soran arkadaslar icin. Ancak adam koparayi verdi hala aramadi. Bugun de insigniam kaldi bende.. heh heh heh he.. bi ara 1
                          6 dizel tdi yeni passat manuele baktim highline.. icim bir tyrlu isinmadi.. yeni astra cosmo ikinci elde fiyalar ucmus. Millet ne istedigini farkinda degil galiba.. ayni paraya 2014 full cosmo benim araclar var. Anlamadim bu isi. Bizimkiler mi cok deger kaybediyor yoksa d sinifinin mi sıkıntisi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fatihvarol38
                            Lpg den yana sıkıntınız yoksa yeni kasa fabrika çıkışlı insignia yı öneririm abicim ben kullaniyorum çok memnunum
                            Bugun kardesim sizin ilani gornus.. ben de incelemedim degil yani.. ancak farlar keske orjinal kalsaydi. Tabi benim firlkrim. Siz lpg den memnunmusunuz..

Yorum

İşleniyor...
                            X