Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracımı üzülerek satıyorum. YENI INSIGNIA 1.6T SIDI COSMO AUTO, SUNROOF

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aracımı üzülerek satıyorum. YENI INSIGNIA 1.6T SIDI COSMO AUTO, SUNROOF

Hayırlı Satışlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı satışlar

Yorum

Hayırlı satışlar.

Yorum

Arkafaslar dokunsaniz aglayacagim... aracimi sattim kaporami aldim. Icimden insallah adam vazgecer de satmam diyorum... uilda 30.000km yapacagimfan dolayi satiyorum. Lpg de cozum olmayacak. 1.6 cdti cosmo sedan arac sipari geldi. Ancak yadadigim birkac olumsuz davranis nedeniyle vaGecmeyi dusunuyirum.. sizce 2.0cdti cosmo insignia 30.000km/yil simdiki aracima gire ekonomik olur mu.. sabah trafigine kalmadan beylikduzu kavacik. Aksam trafigibe kalmadan kavacik beylikduzu yapacagim. Acil bana gorus bildirin lutfen...
          2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Yorum

O duygu herkesde oldu galiba. Bende sattım dedikten sonra bişi olsa da almasa demiştim. Hatta birisinde almamıştı. Teşekkür dahi edip ayrıldım
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

abi hiç sorma bende ek gelir için bi iş buldum onun için satıyorum arabamı içimden de hep satılmaz inş diyorum ama o işten gelen para ile tekrar alırım diyorum bu arada satabilirmiyim bazen satamam diyorum arabayı ben elimde patlar die fiyatıda uygun koydum
              SİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: türk_187
                j
                Arkafaslar dokunsaniz aglayacagim... aracimi sattim kaporami aldim. Icimden insallah adam vazgecer de satmam diyorum... uilda 30.000km yapacagimfan dolayi satiyorum. Lpg de cozum olmayacak. 1.6 cdti cosmo sedan arac sipari geldi. Ancak yadadigim birkac olumsuz davranis nedeniyle vaGecmeyi dusunuyirum.. sizce 2.0cdti cosmo insignia 30.000km/yil simdiki aracima gire ekonomik olur mu.. sabah trafigine kalmadan beylikduzu kavacik. Aksam trafigibe kalmadan kavacik beylikduzu yapacagim. Acil bana gorus bildirin lutfen...
                Selam
                Hayırlı olsun diyeyim ilk önce, insignia alması güzel satması zor bir araç, bu kesin

Yukarıdaki sorunuza 2.0 CDTI Cosmo araç kullanan biri olarak ben yanıt vereyim.
                Bir kez bu trafikte ilk şart otomatik araç, bu nasıl bir eziyet belli değil

Benim 2. İnsignia aracım, ilki yine 2.0 CDTI Edition ikincisi 2.0 CDTI Cosmo
                Yakıt konusu insignia benzinli araçlar için ciddi sıkıntı. Dizel de ise şehir içi 30 kuruş yapıyorum. Bir depo ile şehir içi 900-950 km yol yapıyorum. Ancak bunda araca takılmış chip -box var. Artan beygir gücü ile alt devirlerde araç daha güçlü oldu. Bu da aslında aracın daha az yakmasını sağlıyor.%5-6 fark ettirdi. Hemde araç daha güç hissi veriyor.
                Soruna cevap olarak kesinlikle evet diyebilirim

1.6 dizel versiyon herkesin beklediği motor. Denildiği gibi 8 ileri olur ise ekonomik olacağı kesin. Ama Opel 1.6 dizel motor ile üretilecek güç ne kadar mutlu eder benim için şüpheli. 2.0 motor için bile takviye bana göre şart iken 1.6 daki motor teknolojisini görmek gerek.
                Morpheus
                61 TT 971

Yorum

Hayırlı olsun.

Yorum

Ben de sizinle ayni fikirdeyim aracimiz agir ve 1.6 136 beygir otomatik ne kadar ekojomikbokur bilemem. Gerci mevcut 170 bg den daha ekonomik olacagi kesin.

Neyse.. aracim bugun addaaa gitti arkadaslar. Cok tarifi zor bir duygu.. sahibi geri manevra yaparken on cepheden o krom citalar ve aracin heybetli gorunusu bana E sinifi mercedes satmisim gibi geldi.

1 6 cdti Cosmo Astra Sedan Neptun Mavi Stil Paket Ve sunrooflu aracimin siparisini vermistim. Vazgececektim.. ama araci alma konusunda karar verdim.. yaklasik bir 3 sene idare edeceguim. Sonrasinda tekrar insignia olabilir. Eger 5000 10000 km arasinda full arti full ozel siparis bir CDTI 2.0 bulabilirsem alirim. Bu arada nedense 2.0 CDTI sunrooflu cosmosuna sahibindende rastlamadim. Ilginc

Yorum

Arkafaslsr dun araci devrettim. Yeni Sahihi aracla ayrilirken arkasindan bakakaldim. Bir an arac e sinifiymis gibi gozume gorundu..

Neyseki bugunde yeni astra nb cosmo 1.6 cdti araci aldim.nkisaca ozetleyim tecrubemi.
                      1. Insignia ile hicbir konuda kiyaslanamaz. Ayrica yol tutustaki insignianin bariz ustunlugu cok farkettirdi
                      2.. 100tl dizel sifir depoyu tam yariya cikardi
                      3. Cevizlibag beylikduzu e5 yogun yrafikte eve gelis ortalamam 5.4lt
                      4 eve geldigimde yakit ibresi oynamadi.
                      Insigniadan sonra kendimi boyle avuttum...

Yorum

herseyin hayırlısı alınır hayırlısı satılır abi hayırlısı olsun herseyin inşallah daha iyileri nasip olur hersey bizim için var.
                        siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                        siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                        uçan teneke fiorino

Yorum

Is icabi satmak zorunda kaldim. Benim icin buyuk ders oldu. Istanbulda yasiyorsan dizel sart arkadas...

Yorum

İşlerinizde başarılar. Umarım trafik sizi bezdirmez.
                            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Tesekkur ederim. Klasik mesai saatine kalmadan hareket edecegim icin bir avantaj. Bu donemde istanbul gibi kozmopolit bur sehirde maalesef hersey istedigimiz gibi olmuyor.

Yorum

İşleniyor...
                              X