Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SATILIK 2010 INSIGNIA COSMO 1.6T BEYAZ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: SATILIK 2010 INSIGNIA COSMO 1.6T BEYAZ

İlan açtınız mı ? Bir bakalım aracınıza. İlanınıza. Belki yardımcı olabileceğimiz noktalar olabilir.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İlan açmak ne mümkün sahibinden.com sitesi sağolsun 15 yıl ücretsiz verdiği hizmeti bir anda 60 TL ye yükseltti. 1 Ocak 2016 ya kadar ilan veremezmişim ücretsiz. Ben de protesto ettim ve ilan vermedim. Çok acelem de olmadığı için forumdan bir arkadaşa kısmet olur belki dedim. Araba.com ve arabam.com sitelerine ilan verdim ama resimleri bu akşam ekleyeceğim. İsteyen arkadaşlarıma resim atabilirim. Benim cep numaram 0 532 221 29 80. Bana bu numaradan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla
      Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin.
      Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....

Yorum

Bu millet sayesinde bir yere gelirler.Sonra ilk işleri bu milleti sömürmek olur.Uzun süreli ve sorun yaşanmamış eski üyelerine daha farklı davranmalıydı.Telefon firmalarıda yıllarca böyle sömürdü milleti.Tamam para kazansın.Zaten ticari kurumlardan kazanıyor.Bu şekilde kaç kişi o ücreti öder? Bana ödeyenler yeter diyorsa bugüne kadar methedip durduğu üye ve ilan sayılarını mumla arar.Alternatifleri çıkacaktır. araba.com da bu firmanın hareketine göre kendini konumlar ve müşteri çeker.
        Satışınız hayırlı olsun. Bizim burada ilan ücretsiz. ))) Hemde arabanızın değerini ciğerini bilen insanlarla dolu.İnşallah tez vakitte gönlünüze göre olur Herşey.
        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
          Bu millet sayesinde bir yere gelirler.Sonra ilk işleri bu milleti sömürmek olur.Uzun süreli ve sorun yaşanmamış eski üyelerine daha farklı davranmalıydı.Telefon firmalarıda yıllarca böyle sömürdü milleti.Tamam para kazansın.Zaten ticari kurumlardan kazanıyor.Bu şekilde kaç kişi o ücreti öder? Bana ödeyenler yeter diyorsa bugüne kadar methedip durduğu üye ve ilan sayılarını mumla arar.Alternatifleri çıkacaktır. araba.com da bu firmanın hareketine göre kendini konumlar ve müşteri çeker.
          Satışınız hayırlı olsun. Bizim burada ilan ücretsiz. ))) Hemde arabanızın değerini ciğerini bilen insanlarla dolu.İnşallah tez vakitte gönlünüze göre olur Herşey.
          Aynen katılıyorum.

Yorum

Kendinize Yeni Bir Mail Adresi Alın ve Siteye üye olun daha sonra ilan vermek için aynı cep numaranızı yazın doğrulama mesajı var onu gönderin işlem tamam tekrar ilan verebilirsiniz

Orjinal yazı sahibi: yunusozgen
            İlan açmak ne mümkün sahibinden.com sitesi sağolsun 15 yıl ücretsiz verdiği hizmeti bir anda 60 TL ye yükseltti. 1 Ocak 2016 ya kadar ilan veremezmişim ücretsiz. Ben de protesto ettim ve ilan vermedim. Çok acelem de olmadığı için forumdan bir arkadaşa kısmet olur belki dedim. Araba.com ve arabam.com sitelerine ilan verdim ama resimleri bu akşam ekleyeceğim. İsteyen arkadaşlarıma resim atabilirim. Benim cep numaram 0 532 221 29 80. Bana bu numaradan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla
            '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
            '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Aynı numarayı 2. Kez üyelikte kullanamazsınız.
              "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Eşimin numarası ile üye olup bilinmeyen numaraları yönlendiriyorduk bana
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Hayırlı satışlar
                  2015 leon fr

Yorum

Hayırlı satışlar abi
                    2011 1.6T cosmo +sunroff+afl+dvd800

Yorum

olabiliyorsunuz verdiğiniz no kullanılıyor eğer size aitse şu no ya co yazıp esaj atın diyo atınca diğer üyelik iptal oluyo

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                      Aynı numarayı 2. Kez üyelikte kullanamazsınız.
                      '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                      '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Hayırlı satışlar olsun

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bir başkasının adına üye olup iletişim bilgisinde bulunan ev ve iş numaralarını başka ülke koduyla başlatıp +93 gibi sonra kendi cebinizi yazabilir ve ilanın açıklamasına ev ve iş numaramdan veya ilanın açıklamasına saklayacağınız numaranızla buradan ulaşabilirsiniz diyebilirsiniz
                          İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                          2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Malum siteye geçenlerde bende bi araç ilanı vercektim, hakkınız doldu, 60 ₺ karşılığı ilanınızı yayınlayabilirsiniz dedi, bende şçimden gelmeyerekte olsa ödemeyi kredi kartımdan mail order yaparak ödedim, aracı 3 gün içinde sattım, ilanı yayından kaldırdım, 4.gün kredi kart hareketlerimi incelerken malum sitenin, ödediğim 60₺ yi geri iade ettiğini gördüm, çok şaşırdım, siteyi aradım, bunun sebebini sordum, araştırıp döneceklerini sölediler, ama dönen olmadı, bende daha fazla üzerine gitmedim,

Anladığım kadarıyla bu uygulamada yıllık 3 adetten fazla araç satış ilanı verildiğinde belli bir ücret istiyorlar, sebebi ise sitenin ticari amaçla kullanılmasını önlemek, ticari amaçla kullananların, galericilerin, emlakçıların, site üzerinde sanal mağaza açmalarını sağlayarak farklı ücret almak, diye yorumladım kendi kendime, eğer böyleyse bi yandanda haklılar gibi...

Acaba benim gerçekten ticari amaçlı yada galerici olmadığımı anlayıpta mı, parayı iade ettiler ?

Yorum

Son araç ilanımda benimde ödediğim 60 TL yi iade etmişlerdi. Var bunda bi çapanoğlu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                                Son araç ilanımda benimde ödediğim 60 TL yi iade etmişlerdi. Var bunda bi çapanoğlu.
                                İlgiç. Bne bu konuyu bir araştırayım buraya yazarım.
                                Eğer benim ticari amaçla sattığımı düşünüyorlar da istiyorlarsa o parayı çözeriz sanırım problemi.
                                Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin.
                                Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....

Yorum

İşleniyor...
                                X