Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YAĞMUR SATILIK

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: YAĞMUR SATILIK

Orjinal yazı sahibi: 34CHN85
    Evet size hayırlı satışlar diliyorum.
    Kısmet olursa 1.6 T dan sonra düşündüğüm araç yeni kasa bi turbo olucak ama35 yaşına gelmeyi bekliyorum. obaa obaa obaa
    Aynen,ben de inşallah biturbo 4x4 düşünüyorum.Ben alana kadar Şaman abi de onu değiştirir,muhtemelen aracını alırım. Şaman abi arabama iyi bak. İnsignia can gerçekten. 2.0 Turbo 4x4 de olabilir yeni kasa.
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
      Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
      İlan ciddi anlamda çok hoş.Full + full yazılmadan ilan verilebiliyormuş Ayrıca ''ilan kültürü'' de artık oluşması lazım.Insignia niçin hak ettiği fiyatla satılmıyor !!! .Aracımızın hakkı olan anlatımı yapamadığımız için mi acaba ??? .
      Vakit harcayıp güzel bir ilan oluşturmuşsunuz.Araç kadar kullanan kişide önemlidir.Kullanan kişiyi de aracıda ilanda tanımış oluyorsun.Harikasınız. 35 yaş sınırı çok dikkat çekici,pazarlama taktiği mi acaba
      Öncelikle iltifatlar için teşekkür ederim Tolga Kardeşim
      Sonra da "...35 yaş sınırı çok dikkat çekici,pazarlama taktiği mi acaba?.." sorusuna cevap vereyim, hayır, taktik değil, bir hakikat
      Ben ki orta yaşlı sayılan bir insanım, zaman zaman o şeytana uymamak için büyük bir gayret sarf ediyorum, otuz beş yaşında
      delikanlı bu kışkırtmaya nasıl sabretsin. Ben, bu düşüncemi (1.6 T sahibi iken) bir başlıkta yorum olarak paylaşmıştım, belki anım-
      sayanlar bile vardır. İnsignia -gerçekte de- insanın kalbine şeytan sokuyor
      ağabey 35 + forum üyesi olarak 35 - bazı arkadaşlardan (Kadir) yapılan testlere göre daha hızlı çıktığım görüldü haha ihihi Dolayısıyla teziniz çürümüştür.Yani yaş artmasıyla hız ters orantılı değildir haha haha haha (Yorumum kişiye özel olup beni bağlar )
      Hızı sevmem
      Ama bu tezi ben de 40 + olarak 238 kadar çürütbilirim
      35 + da 263 dü

Şaka bir yana merak uyandıran şahane bir tanıtım olmuş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
        Kısmet olursa 1.6 T dan sonra düşündüğüm araç yeni kasa bi turbo olucak ama35 yaşına gelmeyi bekliyorum. obaa obaa obaa
        Aynen,ben de inşallah biturbo 4x4 düşünüyorum.Ben alana kadar Şaman abi de onu değiştirir,muhtemelen aracını alırım. Şaman abi arabama iyi bak. İnsignia can gerçekten. 2.0 Turbo 4x4 de olabilir yeni kasa.
        pazarlığı kızıştırmak istemem ama Necmettin Bey'in arabasını ben alacam...
        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
          pazarlığı kızıştırmak istemem ama Necmettin Bey'in arabasını ben alacam...
          Parayı kim fazla verirse güloyu o alır pardon aracı.. o gün gelsin hele... Şaman abi hayırlı satışlar bu arada..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hayırlı satışlar
            2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
              Şaman Abi Deniz'e kesinlikle katılıyorum
              Koca koca beygirleri yazalım.
              Pekiyi, ben küçük sözü dinlerim, başlığı yeniledim

Yorum

Kısmet olursa 1.6 T dan sonra düşündüğüm araç yeni kasa bi turbo olucak
                ama35 yaşına gelmeyi bekliyorum. obaa obaa obaa
                Teşekkür ederim
                Umarım her şey gönlünüzce olur, hayalinizdeki insigniaya kavuşursunuz

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                Hızı sevmem
                Ama bu tezi ben de 40 + olarak 238 kadar çürütbilirim
                35 + da 263 dü

Şaka bir yana merak uyandıran şahane bir tanıtım olmuş.
                Teşekkürler
                Sür'at felaket, sabır selamet derler, direksiyonuna geçtiğin arabanın gücünü
                bilmek elbette hoş bir duygu, gerektiğinde o gücü kullanabileceğini bilmek
                ayrı bir güven veriyor.Ama, sonuçta altından rüzgar geçiyor ve bunu hiç unutmamak lazım

Aynen,ben de inşallah biturbo 4x4 düşünüyorum.Ben alana kadar Şaman abi de onu değiştirir,
                muhtemelen aracını alırım. Şaman abi arabama iyi bak. İnsignia can gerçekten. 2.0
                Turbo 4x4 de olabilir yeni kasa.
                Hiç merak etmeyin, gözüm gibi bakarım ona

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
                Pazarlığı kızıştırmak istemem ama Necmettin Bey'in arabasını ben alacam...
                Yakışır Naci Bey kardeşime, gönlünüzden geçenin sahibi olmanızı dilerim

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                Parayı kim fazla verirse güloyu o alır pardon aracı.. o gün gelsin hele...
                Şaman abi hayırlı satışlar bu arada..
                Teşekkür ederim Murat Bey kardeşim Size daha iyileri kısmet olsun

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                Hayırlı satışlar
                Teşekkürler İhsan Bey, çok sağ olunuz

Yorum

Şaman bey, siz daha önce 1.6t de kullandınız sanırım. O araçtaki yakıt durumunuz neydi 2.0t ye kıyasla?
                  1.6t ye göre sürüş açısından +40 beygir ve +120 torkun getirisini nasıl tabir edebilirsiniz?
                  @Murat
                  2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Murat Bey kardeşim.
                    1.6 T benim ilk göz ağrımdı. Çok keyifle bindim,gözüm gibi baktım.Şehir içi 10.9 l/100km
                    sarfiyatı vardı,hiç umurumda değildi. Ondan sonra ikinci aracım olan 2.0 cdti Beyaz
                    şahin'i aldım. Bir yıla yakın kullandım, biturbo 195 hp dizel almak için sattım.Ben söz
                    verdiğim için sattım,bana söz veren arkadaş sözünü yedi,satmadı.

Büyük üzüntü yaşadım, hem istediğim arabayı alamadım, hem de kendi arabamdan oldum.
                    Sonra, şimdi satılık ettiğim Yağmur'u aldım. İlanda yazdım, çok kuvvetli bir araba,şehir içi 13,5/14
                    litre yaktı.Hiç önemli değildi, çünkü onun neler yapabildiğini biliyordum. Yılda aldığım yol 10/12 bin
                    km dir. Yakıt farkı çok önemli değildi benim için. Ne yalan söyleyeyim 2.0 T Yağmur ile her bakımdan Karatay'ı karşılaştırıyorum,samimiyetle ifade ediyorum ki Yağmur bir adım önde.

Ben, verdiğim sözden dönmem,talip olan arkadaşın kredisi çıkmasın diye dua ediyorum. Karatay'ı satıp Yağmur'u elimde tutmayı bile düşünüyorum.

Yorum

Murat Bey kardeşim.
                      1.6 T benim ilk göz ağrımdı. Çok keyifle bindim,gözüm gibi baktım.Şehir içi 10.9 l/100km
                      sarfiyatı vardı,hiç umurumda değildi. Ondan sonra ikinci aracım olan 2.0 cdti Beyaz
                      şahin'i aldım. Bir yıla yakın kullandım, biturbo 195 hp dizel almak için sattım.Ben söz
                      verdiğim için sattım,bana söz veren arkadaş sözünü yedi,satmadı.

Büyük üzüntü yaşadım, hem istediğim arabayı alamadım, hem de kendi arabamdan oldum.
                      Sonra, şimdi satılık ettiğim Yağmur'u aldım. İlanda yazdım, çok kuvvetli bir araba,şehir içi 13,5/14
                      litre yaktı.Hiç önemli değildi, çünkü onun neler yapabildiğini biliyordum. Yılda aldığım yol 10/12 bin
                      km dir. Yakıt farkı çok önemli değildi benim için. Ne yalan söyleyeyim 2.0 T Yağmur ile her bakımdan Karatay'ı karşılaştırıyorum,samimiyetle ifade ediyorum ki Yağmur bir adım önde.

Ben, verdiğim sözden dönmem,talip olan arkadaşın kredisi çıkmasın diye dua ediyorum. Karatay'ı satıp Yağmur'u elimde tutmayı bile düşünüyorum.
                      Şaman bey, öncelikle insignia geçmişinizi okumak gerçekten güzeldi.
                      Malum olaydaki durum da nasip meselesi artık. Öyle olmasaymış 2.0 t belki de almazdınız diye düşünüyorum. Sağlık olsun, insanları tanımak gerçekten bazen imkansız olabiliyor.
                      Yağmur'u elinizde tutma isteğiniz de 2.0t nin yerine koyabileceğiniz bir insignia kullanmamış olmanız, zaten opc hariç de yok gibi bişey.
                      Bu konuda da Allah hayırlısını nasip etsin, gönlünüze göre versin..
                      @Murat

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
                        Halis temennileriniz için teşekkür ederim

Bugün Opel/Ekcan'a uğramıştım, Tamer Bey (servis müdürü) ile biraz araba
                        muhabbeti yaptık. Zaten ikircikli bir ruh halindeyim, o kafamı daha da ka-
                        rıştırdı. Bana sorarsan 2.0 T dursun, yeni aldığın arabayı sat diyor. Kısa yol
                        kullanımında partikül filtresi sorun oluyor, sık sık temizlenmesi gerekiyormuş.
                        2,0 t için ise 'çok özel bir makine, bu motorda triger yok zincir var, ömrü sonsuz'
                        diyor. Adam akıllı kafamı karıştırdı vesselam.

Talipli arkadaşımız herhangi bir sebeple arabayı serbest bırakırsa bir anket
                        açıp forumdaki arkadaşların fikrini alayım diye düşünüyorum, hayırlısı ne ise
                        o olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
                          Halis temennileriniz için teşekkür ederim

Bugün Opel/Ekcan'a uğramıştım, Tamer Bey (servis müdürü) ile biraz araba
                          muhabbeti yaptık. Zaten ikircikli bir ruh halindeyim, o kafamı daha da ka-
                          rıştırdı. Bana sorarsan 2.0 T dursun, yeni aldığın arabayı sat diyor. Kısa yol
                          kullanımında partikül filtresi sorun oluyor, sık sık temizlenmesi gerekiyormuş.
                          2,0 t için ise 'çok özel bir makine, bu motorda triger yok zincir var, ömrü sonsuz'
                          diyor. Adam akıllı kafamı karıştırdı vesselam.

Talipli arkadaşımız herhangi bir sebeple arabayı serbest bırakırsa bir anket
                          açıp forumdaki arkadaşların fikrini alayım diye düşünüyorum, hayırlısı ne ise
                          o olsun
                          Aracımla her türlü ilgilenen Opel Adam özel servisindeyim bir gün. Orda dizel partikül filtre sorunu yaşayan bir opel araç vardı, tam aklımda yok modeli.
                          Ancak hatırlı bir müşteri olduğu için ömrünü resmen yemiş ve değişimi 2-3 bin liraya maloılacak partikül filtreyi temizlemeye çalışıyorlardı.
                          Araç akşam bile ordaydı, resmen bilgisayara bağlayarak 4-5 bin devir aralığında dakikalarca motor çalıştırıldığını ve dumanlar attığını gördüm.
                          Akşam bitiminde araç düzelmişti ancak hatırlı müşteri olmazsa yapılacak bir iş değil, canımız çıktı, günümüzü yedi demişti ustalar.
                          O gün partikül filtreden ötürü dizel araçtan resmen soğudum diyebilirim. Zaten yılda 8-10 bin km yol yapan biri için dizelin anlamı yok diyerek mutlu oldum.
                          20 bin kmyi devirmedikten sonra dizelin bir esprisi yok bana göre.
                          Partikül filtre temizliği esnasında araç bunu otomatik yapıyor ancak o an performans kaybı yaşanabiliyor ve bunu duruma göre çok sık yapma ihtiyacı duyabiliyor diye okumuştum.
                          Nihayetinde o araç gibi ya ustaları canından bezdirecek ya da değişimi pahalı bir parça haline gelecek.
                          1.4 lerde de triger zincirli, yani ağır bakımı yok, 2.0 t de zincirli ise kafanız bu konuda da rahat olmalı. Benim öyle.
                          Ben zaten şimdilik aracımı satmaktan ve yeni araç bakmaktan vazgeçtim. Bence siz de acele etmeyin 2.0 t için.
                          Tamer beye 2.0 t konusunda katılıyorum.
                          Talipli arkadaşa forumdaki yazıları okutalım, vazgeçsin Şaman bey..
                          Şu an elinizin altında 2 araç var. İkisini de kıyaslama imkanınız var. Talipli arkadaş vaz geçerse bence diğer aracı satmayı düşünebilirsiniz.
                          Tekrar hakkınızda hayırlısı diyorum.
                          @Murat

Yorum

Ağabey,

Bence iki araçta dursun.Çok hızlı karar veriyorsun.Zamana bırak.Çok fazla km yapmadığını biliyorum.Bir ay sonra ver kararını.İki aracını da satılığa çıkar,bak bakalım hangi araç satılıyor.Tabi ki biturbo satılacak.Zincirli trigerde ses yapar Zaten km yapmıyorsun . Bundan sonraki aracın E250 olmalıdır.
                            https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Ağabey,

Bence iki araçta dursun.Çok hızlı karar veriyorsun.Zamana bırak.Çok fazla km yapmadığını biliyorum.Bir ay sonra ver kararını.İki aracını da satılığa çıkar,bak bakalım hangi araç satılıyor.Tabi ki biturbo satılacak.Zincirli trigerde ses yapar Zaten km yapmıyorsun . Bundan sonraki aracın E250 olmalıdır.
                              Bu da güzel bir fikir.
                              @Murat

Yorum

Ağabey,

Katılıyorum...

Zaten ben şimdi alamam Yağmur'u... Biraz daha dursun
                                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
                                X