Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YAĞMUR SATILIK

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• YAĞMUR SATILIK

Merhaba İnsigniateam Ailesi'nin değerli üyeleri.
    Gerçi herkesin haberi olmuş ama, belki işitmeyen
    vardır diye buraya da bir başlık açıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5893058/detay/

Ynt: YAĞMUR SATILIK

Hayirli satislar abi. Miss,,,
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hayırlı satışlar...
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Süper araba, kendiminkini satıp bunu alayım diye düşündüm ama, şirket adına kayıtlı olduğu için araba, kaskosudur, ıvırı zıvırı bir sürü iş çıkacak diye gözüm kesmedi açıkçası.
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İlan ciddi anlamda çok hoş.Full + full yazılmadan ilan verilebiliyormuş Ayrıca ''ilan kültürü'' de artık oluşması lazım.Insignia niçin hak ettiği fiyatla satılmıyor !!! .Aracımızın hakkı olan anlatımı yapamadığımız için mi acaba ??? .
          Vakit harcayıp güzel bir ilan oluşturmuşsunuz.Araç kadar kullanan kişide önemlidir.Kullanan kişiyi de aracıda ilanda tanımış oluyorsun.Harikasınız.

35 yaş sınırı çok dikkat çekici,pazarlama taktiği mi acaba
          https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

İyi satışlar abi.
            35 yaş sınırı benim de çok hoşuma gitti.Film başlamadan önceki uyarı gibi.
            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI
            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Hayırlı satışlar

Yorum

İlanınız ilan verecek olanlara yol gösterir nitelikte olmuş Ucuza vermeyin zira çok keyifli duruyor clapclap clapclap.Hayırlı satışlar olsun...

Yorum

Hayırlı satışlar abicim jantlari ayrı satmayi dusunurmusunuz aceba

2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof

Yorum

Hayırlı Stışlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
                      İlan ciddi anlamda çok hoş.Full + full yazılmadan ilan verilebiliyormuş Ayrıca ''ilan kültürü'' de artık oluşması lazım.Insignia niçin hak ettiği fiyatla satılmıyor !!! .Aracımızın hakkı olan anlatımı yapamadığımız için mi acaba ??? .
                      Vakit harcayıp güzel bir ilan oluşturmuşsunuz.Araç kadar kullanan kişide önemlidir.Kullanan kişiyi de aracıda ilanda tanımış oluyorsun.Harikasınız. 35 yaş sınırı çok dikkat çekici,pazarlama taktiği mi acaba
                      Öncelikle iltifatlar için teşekkür ederim Tolga Kardeşim
                      Sonra da "...35 yaş sınırı çok dikkat çekici,pazarlama taktiği mi acaba?.." sorusuna cevap vereyim, hayır, taktik değil, bir hakikat
                      Ben ki orta yaşlı sayılan bir insanım, zaman zaman o şeytana uymamak için büyük bir gayret sarf ediyorum, otuz beş yaşında
                      delikanlı bu kışkırtmaya nasıl sabretsin. Ben, bu düşüncemi (1.6 T sahibi iken) bir başlıkta yorum olarak paylaşmıştım, belki anım-
                      sayanlar bile vardır. İnsignia -gerçekte de- insanın kalbine şeytan sokuyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fatihvarol38
                        Hayırlı satışlar abicim jantlari ayrı satmayi dusunurmusunuz aceba
                        Hayır, asla ve kat'a olmaz, bizde eşşek semeri ile birlikte satılır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sirius
                          İlanınız ilan verecek olanlara yol gösterir nitelikte olmuş Ucuza vermeyin zira çok keyifli duruyor clapclap clapclap.Hayırlı satışlar olsun...
                          Çok teşekkür ederim Mehmet Bey kardeşim, hakikaten çok keyifli bir araba.
                          Pazarlık payı Müslüman adeti yerini bulsun diyekonulmuştur ve maksimum 500 tl dir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                            Orjinal yazı sahibi: canbaz
                            Vakit harcayıp güzel bir ilan oluşturmuşsunuz.Araç kadar kullanan kişide önemlidir.Kullanan kişiyi de aracıda ilanda tanımış oluyorsun.Harikasınız. 35 yaş sınırı çok dikkat çekici,pazarlama taktiği mi acaba
                            Öncelikle iltifatlar için teşekkür ederim Tolga Kardeşim
                            Sonra da "...35 yaş sınırı çok dikkat çekici,pazarlama taktiği mi acaba?.." sorusuna cevap vereyim, hayır, taktik değil, bir hakikat
                            Ben ki orta yaşlı sayılan bir insanım, zaman zaman o şeytana uymamak için büyük bir gayret sarf ediyorum, otuz beş yaşında
                            delikanlı bu kışkırtmaya nasıl sabretsin. Ben, bu düşüncemi (1.6 T sahibi iken) bir başlıkta yorum olarak paylaşmıştım, belki anım-
                            sayanlar bile vardır. İnsignia -gerçekte de- insanın kalbine şeytan sokuyor
                            ağabey 35 + forum üyesi olarak 35 - bazı arkadaşlardan (Kadir) yapılan testlere göre daha hızlı çıktığım görüldü haha ihihi Dolayısıyla teziniz çürümüştür.Yani yaş artmasıyla hız ters orantılı değildir haha haha haha (Yorumum kişiye özel olup beni bağlar )
                            https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Hayırlı satışlar.

Yorum

İşleniyor...
                              X